Volt olyan aki este 10 óra után még mindig sorban állt a benzinkútnál, majd mikorra sorra került közölték vele hogy most vezették ki az árstopot és már csak piaci áron tud?
Figyelt kérdés
Gondolom ott leverte a víz.2022. dec. 7. 07:05
1/5 anonim válasza:
De értelmeseket tudsz kérdezni, talán segített valaki?
3/5 anonim válasza:
Nem, én úgy jártam hogy nem tudtam tankolni 2 nappal ezelőtt sehol, mire hazaértem már a nulla alatt volt a mutató, fűnyírónak tartott kannámban sem volt már semmi, úgyhogy most szépen várok hogy majd lesz benzin azon a kúton ahova még talán eljut a verda.
Egyelőre nincs.
Mondjuk annyira nem is érdekel, nem létszükséglet az autóhasználat... a boltba eljutok biciklivel és hátizsákkal is.
4/5 anonim válasza:
Rengeteg kút van ami "üresen" le volt bójázva, majd 11 óra 1 perkor elrugdosták a bóját mert lett benzin.
5/5 A kérdező kommentje:
#4 Nálunk tegnap délután óta volt, de ma reggelre ismét elfogyott minden.
2022. dec. 7. 10:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!