Mindig csak egy adott helyen kapcsol ki vagy halkul el a mélyláda a kocsiba, miért?
Figyelt kérdés
Elindulok valahová és egy helyre érek azon a helyen folyamatosan megáll a mélyláda, vagy elhalkul... Ha kierek, eljovok onnan akkor már szól is mintha semmi nem történt volna. Mindig mindennap azon az útvonalon megyek. Es azon az egy ponton mindig elhalkul vagy van mikor nem is szol.
Direkt cseréltem tegnap erősítőt, hátha az lehet a ludas, mentem vele ugyan arra a pontra es azzal is ugyan ezt produkálja.
Fejegység pioneer
Erősítő egy két csatornás nem tudom neve van.
Mélyláda dupla pioneer 1200/600w 2ohm
Mi lehet a baj,hogy ott azon az egyetlenegy helyen megy el a mélyláda?
2022. nov. 30. 05:05
1/6 anonim válasza:
Rádiót hallgatsz? Lehet az adott helyen nincs rádió adás.
2/6 A kérdező kommentje:
Neten bt-n a hely ahol athaladok ott 4G ről Edgere valtozik és utána újra 4G re..
Elszokott hallgatni, de most azt csinálja,hogy a láda mintha kikapcsolna
2022. nov. 30. 07:47
3/6 anonim válasza:
Akkor nyilván nem a ládához, hanem a vételhez van köze.
4/6 anonim válasza:
Ha nincs vétel nyilván kikapcsol.
5/6 A kérdező kommentje:
Először a láda szokott elmenni utána az egész.. de van hogy csak a láda... De a zene végig megy.
2022. nov. 30. 09:19
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem egyszerre megy el?
2022. nov. 30. 09:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!