Mennyire megbízható az Opel Insignia?
A közeljövőben szeretnek újabb autót vásárolni.
Jelenleg amiket nézegettem azok az Opel Insigniak.
Az egyik egy 2017-es, 1.6 Grandsport, amely 136 LE-s, a másik egy 2018-as, 2.0 Grandsport.
Városi, vidéki használatra lenne használva.
Mennyire jók ezek az autók?
Illetve ahogyan képeken néztem eléggé nagy méretűek.
Mennyire könnyű egy ilyen autóval városban szaladgálni?
Illetve parkolni. A legtöbben, amit néztem az egészben van radar, illetve kamera. Elegendő ez?
Előre is köszönöm mindenkinek a választ!
Nekem volt a régi "A" Insigniából is 2 évig egy ferdehátúm a rettegett 2.0 CDTI A20DTH betegágy motorral. Az autót szerettem, 80.000 km-t mentem vele mikor lecseréltem egy újabb 2016-os Sports Tourerre. A csapágy probléma engem is némán és "látható v. hallható" jel nélkül ért. Vételkor ellenőriztük hibátlan volt, eladás előtt is szerettem volna korrekten meghirdetni és ott már halálán volt a motor. Ezen kívül az autón a kopó/ fogyó alkatrészeken kívül 80.000 km alatt semmit nem kellett piszkálni.
Az új 2016-os 1.6 CDTI motorossal sem volt (eddig) bajom - 198.700 km van benn a mai nap és eddig ami zsebbenyúlós volt, az a klímakompresszor+klímahűtő; kuplung+ kettőstömegű csere. Ennyi megtett kilóméternél ez szerintem belefér. A méretét könnyű megszokni (közel 5 méter!) és a parkszenzor kamera nélkül is elegendő, a kamera már csak hab a tortán. Városban szaladgálósnak ugyanakkor nem szeretem, mert a legtöbb parkolóhelyre ahova egy "átlag" méretű autó pl.: Golf, Astra, Avensis befér, oda jó játék besakkozni a bálnát. A bevásárlóközpontok szűk felfestései közé ha szépen beállok biztos, hogy a mellettem beszálló nekivágja az ajtót ahogy bepréseli magát... A helykínálat, kényelem, teljesítmény bőven elég ha nem versenyezni akarsz és csak max. 1 gyerek + asszony + opcionális kutya szállítására keresel autót. A csomagtartója verhetetlen a kupénak és az ST-nek is... egy óriási gödör... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!