Mennyire megbízható az Opel Insignia?
A közeljövőben szeretnek újabb autót vásárolni.
Jelenleg amiket nézegettem azok az Opel Insigniak.
Az egyik egy 2017-es, 1.6 Grandsport, amely 136 LE-s, a másik egy 2018-as, 2.0 Grandsport.
Városi, vidéki használatra lenne használva.
Mennyire jók ezek az autók?
Illetve ahogyan képeken néztem eléggé nagy méretűek.
Mennyire könnyű egy ilyen autóval városban szaladgálni?
Illetve parkolni. A legtöbben, amit néztem az egészben van radar, illetve kamera. Elegendő ez?
Előre is köszönöm mindenkinek a választ!
Koszonom Mindenkinek a válaszát!
Ezen a típuson gondolkoztam, illetve egy 2018-as, 1.5-ös,(120LE) dízeles, manuális, ferdehátú Ford Focuson és egy 2017-es, 1.6-os (110LE) dízeles, manuális, ferdehátú Hyundai i30-as autón.
"Azért kíváncsi lennék, hogy az itt fikázók, hány százalékának van konkrét tapasztalata B!!! Insigniával és nem csak megszokásból írt"
Mint írtam 2017 év végi B Insigniám van.
Köszönöm a válaszokat!
Még a 2018-as évjárattól kezdődő, 1.5-ös Ford Focusokon, illetve a 2017-es évjárattól az 1.6-os Hyundai i30-ason.
136 Le nagyon kevés ehhez az autóhoz. 163 Le sem egy erőgép. +200 Le illik hozzá. Nagy autó, széles és hosszú. VW Passathoz képest +6cm szélesebb, +15cm hosszabb, 300kg nehezebb. Ez nem városi autó. A Penny parkolóba nagyon szűkösen fér el. Messziről meglátni hol áll mert a többi autóhoz képest mindig kilóg a hátulja vagy az orra. Hátsó szélvédő csak eső ellen van. Azon a lőrésen nem lehet kilátni. Az összes Insigniaban van Parkradar, nem árt hozzá kisteherautós vezetési rutin. Érzésre kb. mint egy dobozos Ford Transit.
Szervizelés: BMW szintjén van.
19
Neked Insiginia? Otthon poszterként a falon!
Tényleg nincs insigniám, nekem nem tetszik, és az opel mint márka egy sz@r
Szerinted miért veszik az emberek inkább a PlugIn Mondeot és társait?
Nagyon kevés Opel van az utakon (az újabb opelekről beszélek) szerintem ez a tény nem lehet véletlen..
Szerintem aki opelt vesz, az nem ért az autókhoz, csak hajtogatja, a jó öreg hülye mondást hogy “opel sosem kop el…” pedig idő előtt kell rajta motort cserélni meg közben ez besz.rik az besz.rik stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!