Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire megbízható az Opel...

Mennyire megbízható az Opel Insignia?

Figyelt kérdés

A közeljövőben szeretnek újabb autót vásárolni.

Jelenleg amiket nézegettem azok az Opel Insigniak.

Az egyik egy 2017-es, 1.6 Grandsport, amely 136 LE-s, a másik egy 2018-as, 2.0 Grandsport.

Városi, vidéki használatra lenne használva.

Mennyire jók ezek az autók?

Illetve ahogyan képeken néztem eléggé nagy méretűek.

Mennyire könnyű egy ilyen autóval városban szaladgálni?

Illetve parkolni. A legtöbben, amit néztem az egészben van radar, illetve kamera. Elegendő ez?

Előre is köszönöm mindenkinek a választ!

2022. nov. 29. 22:09
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Koszonom Mindenkinek a válaszát!

Ezen a típuson gondolkoztam, illetve egy 2018-as, 1.5-ös,(120LE) dízeles, manuális, ferdehátú Ford Focuson és egy 2017-es, 1.6-os (110LE) dízeles, manuális, ferdehátú Hyundai i30-as autón.

2022. nov. 30. 08:06
 12/27 anonim ***** válasza:
32%
Semennyire
2022. nov. 30. 08:26
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

"Azért kíváncsi lennék, hogy az itt fikázók, hány százalékának van konkrét tapasztalata B!!! Insigniával és nem csak megszokásból írt"

Mint írtam 2017 év végi B Insigniám van.

2022. nov. 30. 11:58
 14/27 anonim ***** válasza:
30%
Én Opelt se vennék, kb újabb opeleket már csak a cégek veszik, ha maradsz a német vonalon akkor inkább Ford Mondeo, vagy Focus.
2022. dec. 1. 19:01
 15/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Még a 2018-as évjárattól kezdődő, 1.5-ös Ford Focusokon, illetve a 2017-es évjárattól az 1.6-os Hyundai i30-ason.

2022. dec. 1. 22:22
 16/27 anonim ***** válasza:
26%
Újabbik mk4 Focus esetén voltak regeneráció bajok miatt gázolajjal híguló motorolaj problémák (hallottam garanciális olajcserét is), kenés szempontból nem egy ideális dolog… Talán az i30 felé húznék, ott a CP4 magasnyomású pumpát ajánlott 200-250e km körül megelőző jelleggel felújítani, amúgy nagy drámákra kicsi az esély. Plusz tudomásom szerint a vezérműlánc itt elöl van, komolyabb bontás nélkül cserélhető az Opellel ellentétben.
2022. dec. 2. 00:41
 17/27 anonim ***** válasza:
17%

136 Le nagyon kevés ehhez az autóhoz. 163 Le sem egy erőgép. +200 Le illik hozzá. Nagy autó, széles és hosszú. VW Passathoz képest +6cm szélesebb, +15cm hosszabb, 300kg nehezebb. Ez nem városi autó. A Penny parkolóba nagyon szűkösen fér el. Messziről meglátni hol áll mert a többi autóhoz képest mindig kilóg a hátulja vagy az orra. Hátsó szélvédő csak eső ellen van. Azon a lőrésen nem lehet kilátni. Az összes Insigniaban van Parkradar, nem árt hozzá kisteherautós vezetési rutin. Érzésre kb. mint egy dobozos Ford Transit.

Szervizelés: BMW szintjén van.

2022. dec. 6. 02:26
 18/27 anonim ***** válasza:
44%

Ezek a méretek honnan vannak?

Nagyobb az Insignia, de nem ennyivel.

Szélesség: + 1 cm.

Hossz: +13 cm.

[link]

[link]

Ez lenne a lőrés?! Semmivel sem kisebb mint a legtöbb mai autón: [link]

2022. dec. 6. 06:52
 19/27 anonim ***** válasza:
10%

19

Neked Insiginia? Otthon poszterként a falon!

2022. dec. 6. 20:18
 20/27 anonim ***** válasza:
5%

Tényleg nincs insigniám, nekem nem tetszik, és az opel mint márka egy sz@r

Szerinted miért veszik az emberek inkább a PlugIn Mondeot és társait?

Nagyon kevés Opel van az utakon (az újabb opelekről beszélek) szerintem ez a tény nem lehet véletlen..

Szerintem aki opelt vesz, az nem ért az autókhoz, csak hajtogatja, a jó öreg hülye mondást hogy “opel sosem kop el…” pedig idő előtt kell rajta motort cserélni meg közben ez besz.rik az besz.rik stb

2022. dec. 6. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!