Ha most egy 20 éves autóm van, azt kb még meddig lehet napi használatban tartani?
Figyelt kérdés
2022. nov. 26. 22:52
11/23 anonim válasza:
Ahogy a #10-es írja: amíg átmegy a műszakin. Minél öregebb, annál jobban átnézik. Ha átengedik, akkor csak a rozsda a legfőbb ellenség.
14/23 anonim válasza:
Nagyapámnak mai napig megvan a Skoda 120-as, még kereklámpás, asszem ‘79-es. Az öreg autószerelő volt, és a mai napig tartja a gondos karbantartást. Garázsban áll a kocsi új kora óta, egyszer kellett már lakatoltatni minimálisan, de az profin meg lett csinálva, azóta ezen a téren is rendben van. Még mindig jól vezet, bár óvatosan mert tisztában van a korával, és mennek is a Skodával mindig boltba piacra, színházba, templomba, mindenhova. A Skoda meg csak megy, nyilván mivel egy szoci ócskavas így kell a minimális autószerelési tudás hozzá de neki megbízhatóan üzemel most is, és szerintem ameddig tud vezetni addig fog is. Csak jól kell tartani. Ma is a legjobb alkatrészeket veszi bele amikor kell.
15/23 veterán vas válasza:
Megválaszolhatatlan kérdés, mert nem tudjuk milyen állapotú, és mennyire vagy gondos tulaj.
Pl. nekem volt egy autóm, amit 25 éves korában vettem, és évekig használtam.
Ha nem kellett volna megválni tőle lakásvásárlás miatt, talán még ma is üzemeltetném.
16/23 anonim válasza:
Tök mindegy milyen kocsi, ha odafigyelsz rá, karbantartod, akármeddig elmegy. Amúgy milyen kocsid van?
17/23 A kérdező kommentje:
Volvo
2022. nov. 27. 23:08
19/23 anonim válasza:
Egy jó kis kocka volvot elfogadnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!