Az emberek zöme miért ilyen felelőtlen és buta, ha autóvezetésről van szó?
Nem tellik el nap úgy, hogy valaki ne jönne a seggembe, mikor a tempóm 90-100. Ha nem engem akarnak letolni, akkor mást.
Nem olyan rég néztem végig egy koccanást a követési távolság hiánya végett, szerencsére nem történt emberi sérülés.
Kérdem én: miért vagy előbbre, ha nem 15 méter van közöttünk, hanem 1? Semmivel nem vagy előbbre!
Megkérdeztem valakit, aki hasonlóan hülye és azt hiszi ezzel előbbre van, tökéletes választ adott erre: reflex.
Tehát nem számít, hogy 90-el mész (másodpercenként 25 méter), van köztetek 1 méter, egy satufék esetén simán megállsz, ha jók a reflexeid. Nem, nagyon nem.
Kitérnék itt a biztonsági övre is. Kérdésem azok felé akik nem kötik be magukat: miért nem? Mert fojt? Talán mert az fog balesetet okozni? Vagy olyan ügyes vagy, hogy megtartod magad? Nem, nem tudod megtartani magad.
Az állam pedig a sz@ros életedre próbál vigyázni, azzal hogy büntet az öv hiányában, tök olyan mint az oviban.
Lehetne beszélni a gyorshajtásról, lehetne beszélni a vezetés közbeni telefonozásról, vagy az ittas vezetésről is, de az ilyen ember nem változik.
A felháborodásom oka pedig egyszerű. Nem szeretnék kárt szenvedni senki miatt. Családom van és szeretnék hazaérni. A biztonsági övet ne kösd be, ha ilyen hülye vagy, de ne gyere a seggembe, ne telefonozz vezetés közben és vezess normálisan.
Egyetértek mindkettőtökkel.
Én se szeretem, ha valaki feltart akár 20 autót.
Persze nem kell szabatni, de ha 100-al megyek lakott területen kívül, nem szeretem ha jönnek a seggembe. Úgy gondolom sokak csak a sikerélményre vágynak, hogy ők menjenek elől.
Nem autópályáról beszélek.
Ott tényleg lassú a 100.
De 90-nél miért akarnál még 100-nál is többel menni?
Futárkodtam 5 évet, tudom hogy semmivel nem érek oda előbb hiába száguldozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!