Kötelező biztositasnál ez hogy van?
Érdemes elküldeni egy felmonódlevelet, legkésőbb november 30-án (ha dec. 31-én lejáró évfordulód van)
EGy csomó weboldalon (biztosításközvetítők, biztosítók) van erre mintalevél. Pl itt is:
Lehet, hogy létezik az, amit az 1-es ír, de én már n+1x váltottam biztosítót, és az a tuti, ha felmondod írásban.
semmit nem kell küldened
az interneten megkötöd az újat a netrisk vagy a biztosító.hu-n és a többit intézik
Ott van a weboldalukon, 3-as!
"Kötelező biztosításod felmondását írásban, aláírásával ellátva, a szerződés számának és a jármű rendszámának feltüntetésével Neked kell bejelentened jelenlegi biztosítódhoz. A felmondás csak akkor hatályos, ha az a biztosítási évfordulót legalább 30 nappal megelőzően beérkezik a jelenlegi biztosítóhoz.
Abban az esetben, ha a Biztosítónál rögzített e-mail címről küldöd meg a felmondást, kérjük, hogy beszkennelt vagy lefotózott, aláírt példányt is továbbítsd. A dokumentumokat ne felejtsd el aláírni!
Elérhetőségeink:
Postafiók cím: UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. 1380 Budapest Pf. 1076.
e-mail: ugyfelszolgalat@union.hu
Fax számunk: (06-1) 486-4390"
7: aztán ha elsinkófálják, akkor úgy járt......
Az a biztos, amit én mondok fel.
Unionnál voltam 2 éve. Én nem mondtam fel, intézte az alkuszcég.
#8 akkor megszűnik a szerződés díjbefizetés elmulasztása miatt asszem 60 nap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!