Van aki még ilyeneket vesz. A gyártók sem hasraütésre gyártják őket, csak olyat gyártanak amire van igény. És ezekre van.
2022. okt. 31. 08:30
2/31 anonim válasza:
Már bocs, de szerintem a SUV úgy néz ki, mint egy hátulról telibenyomott teknősbéka, és nekem mindig fáj a lábam az anyósülésen mert valami japán zseni kitalálta, hogy álljon ferdén az ember talpa benne... Tehát máris vitatkoznék azzal, hogy szebb vagy kényelmesebb.
2022. okt. 31. 08:32
3/31 anonim válasza:
Mert veszik. Sedan nekem se kéne, a kombi praktikus. A SUV-okat nem szeretem, azt szeretem, ha valami az, aminek látszik. Ha terepjárónak látszik akkor legyen is az. Sajnos egyterűek alig vannak, azok a legpraktikusabbak.
2022. okt. 31. 08:34
4/31 anonim válasza:
Szebb suvok 🤣🤣🤣🤣🤣
2022. okt. 31. 08:36
5/31 anonim válasza:
A sedanokat sorra szüntetik meg (pl. Passat), a kombi népszerűsége töretlen.
2022. okt. 31. 08:36
6/31 anonim válasza:
Kezdenek ébredezni a megmondóemberek. Az imént már beköszönt az a korlátolt, aki szerint csak a 30 éves nímettótó az isten, most itt van az SUV-mániás. Felkészül a mustangos cowboy (csak a vényóc merevhíddal) és az utolsó szamuráj (az R33 GT-R-ből még a NASA is vett, az alapján tervezték az űrhajókat). A franciák megszállottja, aki szerint a Citroën hidropneumatikus rugózása nélkül élni sem érdemes, majd délután érkezik, nagyjából egy időben azzal, aki szerint Ladát kén' venni még mindég, mer' attul jobb ótó nincsen. Ha minden menetrend szerint történik, este 6-ra annyi k***a okos ember gyűlik itt össze, hogy el sem fognak férni.
2022. okt. 31. 08:56
7/31 anonim válasza:
Mert nem mindenkinek ment el a józan esze.
Nem tudom a lakosság hány százalékának van erdője, földterülete, amit csak földúton lehet megközelíteni. De abban biztos vagyok, hogy nem a többségnek. Ilyen helyekre, ahova még komolyabb terepképesség nem kell, valóban előnyös a nagyobb, jobban kapaszkodó, ballonosabb kerék és a nagyobb hasmagasság. Mindenhol máshol, ahol az átlag ember jár, csak hátrány.
2022. okt. 31. 09:12
8/31 anonim válasza:
Mert van akinek jobban tetszik ez a kialakítás pl egy szedán sokkal elegánsabb,szebb,egy kombi praktikumban ugyanazt vagy többet tud mint egy SUV de nem mindenki derékfájós hogy igényelje a magasabb vezetési pozíciót,helyette kap jobb vezethetőséget.
Van egy érzésem hogy provokalni akar csak de azért válaszoltam
2022. okt. 31. 09:29
9/31 anonim válasza:
A suv mióta szép? Olyan, mint egy Mini amit beviagráztak (ahogy a Fiát 500-at is reklámozták anno).
2022. okt. 31. 09:36
10/31 anonim válasza:
Nos, a SUV nem terepjáró. Nem véletlen a "városi terepjáró" elnevezés. Alacsonyan van az alja, nem mész ezzel a földúton sehova... Sokkal inkább arra lett kitalálva, hogy Észak-Amerikában, Kanadában ha beleragadsz a hóba, akkor tudj kijönni belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!