Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért gyártanak még sedanokat,...

Miért gyártanak még sedanokat, kombikat?

Figyelt kérdés

Mikor köztudott, hogy ezek elavultak, szerepüket vesztették a mai modern, kényelmesebb, praktikusabb, szebb SUV-ok mellett.

Minek bohóckodnak még az autógyártók sedanokkal, kombikkal?

2022. okt. 31. 08:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%
Azért a SUV meg a szép....oké vannak szépek is, de nem a tömeggyártott távol-keleti gyártók soraiban. Nissan Juke és testvérei.
2022. okt. 31. 10:01
 12/31 anonim ***** válasza:
95%
Valaki linkeljen már egy szép suvot, baromi kíváncsi vagyok.
2022. okt. 31. 10:28
 13/31 anonim ***** válasza:
5%
#12 Mondjuk szerintem ez szép lett: [link]
2022. okt. 31. 10:30
 14/31 anonim ***** válasza:
83%
#13: Szerintem ez kombi. Esetleg pár cm-el magasabb, de talán csak optikailag.
2022. okt. 31. 10:39
 15/31 A kérdező kommentje:
2022. okt. 31. 10:41
 16/31 anonim ***** válasza:
69%

"Nos, a SUV nem terepjáró. Nem véletlen a "városi terepjáró" elnevezés. Alacsonyan van az alja, nem mész ezzel a földúton sehova... "

Tehát a linkelt Sportage ugyanolyan alacsony autó, mint pl. egy Passat, vagy 5-ös BMW?! Hm... érdekes. A műszaki adatok nem ezt mutatják.

Munkám miatt gyakran járok a Kecskemét melletti erdőkben, vagy a Mátrában erdei utakon. A cég egy sima kombi autót ad. Sokszor sajnálom szerencsétlen autót ilyen körülmények között. Egy Dacia Dustert kevésbé sajnálnék még ha csak 2 kerék hajtású SUV is lenne. Vagy pl ezt a Sportaget.

Nyomvályús földútra nem kell feltétlenül terepjáró felezővel, differenciálzárral, összkerékkel. Ez még messze nem kémény terep, ahova kifejezetten terepjáró kellene. Egy szőlőhegybe sem kizárólag egy Pajeroval lehet feltétlenül felmenni. De az, hogy nem ér le a kocsi alja, nem csiszolod az alvázat a murván, kicsit jobban kapaszkodnak a nagyobb kerekek, nem hátrány. Városba, ne adj isten autópályára viszont tök felesleges. Nem értem oda miért erőltetik.

2022. okt. 31. 10:53
 17/31 anonim ***** válasza:
68%
#14 Ez az új GLC, kompakt SUV.
2022. okt. 31. 10:55
 18/31 anonim ***** válasza:
85%
Hat azért oké nem csúnyák ezek a suvok de egy A4 A6 A8 vagy egy bmw, Volkswagen meg mindig szebb
2022. okt. 31. 12:54
 19/31 anonim ***** válasza:
81%
A dugók úgy néznek ki mint egy karácsonyra hízlalt kombi xd
2022. nov. 1. 04:31
 20/31 anonim ***** válasza:
'suvok hülye szótár
2022. nov. 1. 04:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!