Nem tudok, csak kuplunggal elindulni benzines autóval?
Benzines autón tanultam és az oktatóm úgy tanította meg az elindulást, hogy kuplung benyom, 1-es es utána nagyon lassan engedem a kuplungot es egyszer csak elkezd "fogni" az autó es akkor elindul nagyon lassan. Ha beljebb nyomom akkor lelassulunk, ha feljebb engedem akkor gyorsabban megyünk. Tehát gáz nélkül is el tudtam indulni és haladni.
Az itthoni kocsival egyszerűen nem tudok. Egyből lefullad pedig nagyon óvatosan csinálom. És most teljesen ujra kell megtanulnom. Azt is olvastam hogy először pici gáz es utana kuplung lassan.
Az otthoni autó egy nagyobb kombi, amin tanultam az egy skoda fabia volt, azt hiszem. (Mindenesetre kisebb kocsi). Lehetséges hogy a meretkulonbseg miatt, nem megy a régi módszer?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Köszönöm, hogy a nagy részetek ilyen segítőkész volt.:) Azóta gyakoroltam az itthoni kocsin és már sokkal jobban megy. Oktató végig úgy tanította hogy először kuplung fel utána gáz. De már átálltam a kicsi gáz és utána kuplung módszerre :D.
Kedves 9-es, mindenki elkezdte valahol. Ez van, most még lassabban megy. Majd idővel úgyis belejovok. Aztán felőlem idegeskedj magadban xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!