Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Manapság miért nem népszerűek...

Manapság miért nem népszerűek a szedánok?

Figyelt kérdés

A legtöbb autó kombi, ferdehátú, de már SUV-ból is többet látni, mint szedánból.

Nekem valahogy mindig a szedán volt az igazi .

2022. okt. 28. 14:21
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%

A sedanok, kombik az autóipar elfeledett tévedései.

Ma már SUV-okat gyártanak, a nyilvánvaló előnyeik miatt.

2022. okt. 29. 11:05
 42/46 anonim ***** válasza:
86%
A szedán azaz hivatalosan limuzin egy elegáns változat, a kombi a mosógépet is elnyelő pakolós kocsi, a ferdehátú a családi rohangálós autó, és van a SUV ami mindenre de semmire sem jó és szerintem csúnya is, semmi egyedi nincs benne, 12 belőle egy tucat, remélem nem sértő, ez csak a magán véleményem, provokáció nélkül.
2022. okt. 29. 11:12
 43/46 A kérdező kommentje:
Én a szedánnal is kompenzálni tudom a kisebbségi komplexusaimat, nem kell hozzá SUV.
2022. okt. 29. 18:52
 44/46 anonim ***** válasza:
14%
Ha a SUV köztudottan ennyire rossz, akkor hogyan lehet vele kompenzálni és mit?
2022. okt. 29. 19:27
 45/46 A kérdező kommentje:
Azt nem mondom, hogy rossz, de én SUV-ot nem vennék, akkor már inkább egy igazi terepjárót.
2022. okt. 29. 19:33
 46/46 elistvan ***** válasza:
100%
Az egyterűek jók voltak pakolhatóak (Sharan, Touran, Zafira) dehát az idióta suv-k kellettek a népnek. A magas szélvédő miatt a légellenállásuk magas emiatt a fogyasztásuk sem jó. A városi terepjáró ami se városba, se terepre nem jó. (lásd dacia duster)
2022. dec. 5. 15:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!