Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Manapság miért nem népszerűek...

Manapság miért nem népszerűek a szedánok?

Figyelt kérdés

A legtöbb autó kombi, ferdehátú, de már SUV-ból is többet látni, mint szedánból.

Nekem valahogy mindig a szedán volt az igazi .

2022. okt. 28. 14:21
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
76%
Mert kb semmi előnyük nincsen.
2022. okt. 28. 15:48
 12/46 anonim ***** válasza:
82%

10

Ízlések és pofonok.

De az Audi RS6 Avant szerintem ezerszer szebb bármelyik SUV-nál.

2022. okt. 28. 16:25
 13/46 anonim ***** válasza:
0%
#12: pedig nem
2022. okt. 28. 16:39
 14/46 anonim ***** válasza:
77%

13

De gustibus non est disputandum.

Írtam, hogy szerintem.

Véleményem szerint egyrészt a SUV-ok nem rendelkeznek a terepjárók terepjáró képességeivel, másrészt a kombik eleganciájával sem rendelkeznek.

Persze vannak jópofa darabok köztük, de ha én ilyen magasülőkét vennék, akkor az már terepjáró lenne, nem egy "se nem az, se nem ez" SUV.

2022. okt. 28. 17:47
 15/46 anonim ***** válasza:
0%

Semmi elegáns nincs egy kombiban.

Ha valami elegáns, akkor egy SUV.

2022. okt. 28. 18:06
 16/46 anonim ***** válasza:
78%
Attól függ hol élsz. Amerikában épp ellenkezőleg, a szedánok sokkal népszerűbbek a kombiknál. De sajnos már rengeteg SUV van. Egyik szarabb, mint a másik, semmi előnye nincs.
2022. okt. 28. 19:47
 17/46 anonim ***** válasza:
91%
Egyszer hallottam olyan véleményt, hogy a szedán két hátsó felfüggesztésének felső bekötési pontja ugye össze van kötve, ettől merevebb a kasztni. De ez rossz úton számíthat, vagy ha versenyzel vele. A Tesco parkolóban nem elsődleges szempont.
2022. okt. 28. 19:59
 18/46 anonim ***** válasza:
39%
Csak sedan. Nekem az az autó. Ezeket a csapott seggűeket utálom.
2022. okt. 28. 20:39
 19/46 anonim ***** válasza:
87%

10

A SUV pont az az autótípus, ami igazából semmire sem jó, csak ad egy érzetet hogy nagy autóban ülsz, de valójában a beltér pici. Mondhatjuk úgy is, hogy megemelték csupán a padlólemezt és a sedant átkeresztelték SUV-ra.

Nem pakolható úgy mint egy kombi, ellenben a parkolás is sokkal nehezebb vele méretéből adódóan, terepre totál alkalmatlan, és többet fogyaszt mint egy Sedan, már csak a súlyából fakadóan is.

2022. okt. 28. 21:53
 20/46 anonim ***** válasza:
0%

"A SUV pont az az autótípus, ami igazából semmire sem jó, csak ad egy érzetet hogy nagy autóban ülsz, de valójában a beltér pici. Mondhatjuk úgy is, hogy megemelték csupán a padlólemezt és a sedant átkeresztelték SUV-ra."

Tehát egy sedan semmire sem jó?

"Nem pakolható úgy mint egy kombi, ellenben a parkolás is sokkal nehezebb vele méretéből adódóan"

Most akkor nagy egy SUV vagy sem?

Pont akkora, mint egy sedan, de parkolni azt nem lehet vele? Hogy jön ki a matek?

"terepre totál alkalmatlan"

100-ból hány ember is akarja terepre használni az autóját? Egy se?

"és többet fogyaszt mint egy Sedan, már csak a súlyából fakadóan is."

A magas padlólemez ilyen nehéz?

Annyira próbáltok prolifröcsögni, hogy soronként mondtok saját magatoknak ellent. Elég vicces.

Amit valójában mondani akartok: "Nekem nem telik SUV-ra, úgyhogy maradok a kombiknál."

2022. okt. 28. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!