Miért népszerűek ennyire manapság a SUV-ok?
Figyelt kérdés
Már minden gyártó azt nyomja agyba-főbe, a modellkínálat fele majdnem mindenhol SUV....2021. márc. 17. 09:53
1/18 anonim válasza:
2 dolog miatt. Mivel kisebbségi komplexusa van a vásárlók jelentős részének és/vagy az autó nagyságával akarják megmutatni az életbeli sikerességüket. Az autógyártók meg szépen utánamentek ennek, nekik részben az a dolguk hogy olyan autókat gyártsanak amit sokan akarnak venni. Emellett még érv lehet a nagyobb belső tér, ami kényelmet jelenthet. De ez valójában nem jó indok, mivel alig nagyobbak a SUV-ok belül, mint egy kombi mondjuk. Illetve természetesen vannak olyan emberek, akiknek mindenféle komplexus nélkül is az tetszik, ugyanúgy mint ahogy az erősen molett nők is tetszenek bizonyos férfiaknak.
3/18 anonim válasza:
Mert kényelmes beülni, kiszállni, az emelt pozíció által jobban látod a foragalmat, biztonsági érzetet nyújt és természetesen biztonságos is, a csomagtér is nagyobb.
Gyakorlatilag modern kor kombija a SUV. Fő különbség, hogy magasabban ülsz.
4/18 anonim válasza:
Abszolut egyetértek 3-sal. Annyit hozzátennék, hogy vannak akik egészségügyi okokból -nehezen tudnak kiszállni egy alacsonyabb autóból.
5/18 anonim válasza:
Nálunk pl. a legfontosabb, hogy befér egymás mellé 3 gyerekülés.
Én azért is szeretem, mert biztonság érzetet ad, magasan ülök, jól kilátok belőle.
Nagy a csomagtér. A nagy kaszni ellenére nem lomha a járgány (136 LE).
Mindezek ellenére nem kisbusz/ furgon jellegű autó, ez sem utolsó szempont, ha valakinek a küllem is lényeges.
6/18 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkodtam. Csak 1 dolog jut eszembe, a magasabb üléspozíció. De az meg szerintem kimondottan hátrány, én a "földön" szeretek ülni. A mi 10 éves kombinkban is elfér 3 gyerekülés egymás mellett, és a csomagtartója is 500 valahány liter, szóval ezek nem előnyök.
7/18 anonim válasza:
Háát. Ahogy idősödsz rájössz, hogy nem olyan könnyű felállni a "földről".
8/18 anonim válasza:
#7: 48 vagyok, még szerintem van egy pár évem, apámat elnézve. (77 éves és MX-5-tel jár.)
9/18 anonim válasza:
sztem is jobb magasabban ülni. Mondjuk én a nagy autókat nem szeretem, de ezért vettem wagon r-t aztán meg jimnyt
10/18 anonim válasza:
Biztonság, kényelem+ szerintem még több rendesen pakolható hátuljú SUV van, mint Kombi(brutálisan lekerekítették őket). Nem kell annyira lentről kiesve a kocsiból kiszállni. De nekem elsősorban a biztonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!