Érdemes már lecserélni a gumikat?
Figyelt kérdés
A minimum hőmérséklet stabilan 7 fok környékén van már. A TV-ben is láttam egy riportot, hogy már érdemes elkezdeni lecserélni a gumikat. De nem úgy van, hogy a napi középhőmérséklet számít, nem pedig a minimum? Az közel sincsen még 7 fok környékén, sőt.2022. okt. 27. 15:47
21/28 A kérdező kommentje:
#20 Netto baromságot beszélsz. Ott sem voltál, de tudni véled, hogy rángattam a kormányt. Innentől kezdve én nem kívánok több szót fecsérelni rád, mert ezotériában, fotelszakértőkben és hasonló simlis dolgokban én nem hiszek.
2. Hát na nem mondod... De a téli guminak a gumiszerkezete is más, máshogyan tapad, stb., erről beszélj. Az egy dolog, hogy a mintázata segíti a hóban tapadást, de nem csak ez a különbség.
2022. okt. 27. 16:54
22/28 anonim válasza:
Hirtelen milyen okos lettél, akkor mi a franc kérdezed, hogy felrakd e a téli gumit, de komolyan.
23/28 anonim válasza:
Kérdező szerintem a véredben van a driftelés, azért sikerült megcsússz a körforgalomban.
24/28 anonim válasza:
2. Te megfogsz csúszni bármilyen gumid lesz, nincs érzéked hozzá.
25/28 anonim válasza:
Tőled függ. Én még nem rakom fel, de ha te biztosabbnak érzed magad tőle, akkor tedd fel.
Felesleges a hőfokokat ennyire nézni.
27/28 anonim válasza:
Attól függ hol laksz? Mátra, Bakony, Mecsek? Akkor igen.
Egyébként én még nem tartom indokoltnak ahol én lakom. November közepére terveztem be.
28/28 anonim válasza:
Még ne cseréld le, várj amíg hideg lesz vagy leesik a hó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!