Érdemes már lecserélni a gumikat?
Ebből továbbra is csak annyi jött le, hogy balf..sz voltál.
Rakjad fel a téli a gumid elmondom 4. alkalommal is megválaszolva a főkérdést.
Ha meg értelmes sofőr lennél aki jól ismeri a kreszt, ilyenkor nem a kormányt kell rángatni, hanem mész még 1 kört a körforgalomba.
Hagyjuk már ezt a 7 fokot, ezzel csak valami téli gumit promóztak régen aztán azóta beégett a köztudatba. 7 fokos átlaghőmérséklet alatt is simán lehet közlekedni nyárival.
A kérdésedre válaszolva:
Ha te cseréled otthon akkor még ráérsz, enyhe idő lesz még egy darabig.
Ha gumishoz viszed akkor már megéri mérlegelni, mivel van egy olyan benyomásom, hogy novemberben hirtelen tör be a hideg és mindenki rohanni fog a gumishoz, ergo alig lesz szabad időpont.
Hozzáteszem, a téli guminak sem lesz különösebb baja ha most lecseréled.
#12 Mesélj, miben voltam balfasz? Hogy kormányozni mertem az autót? Vagy hogy korrigáltam a megcsúszást? Mire gondolsz? Ott voltál?
De akkor én is kérdezném tőled, hogy mire alapozod azt az állítást, hogy télit csak hóban érdemes feltenni? Még a szakemberek sem mondanak ilyet, de te valamit tudsz ezek szerint! Kérlek oszd meg a tudást.
Oh istenem kérdező... Komoly bajok vannak ott.
1. balf..sz voltál, mert megcsúsztál, te mondtad hogy nem volt fagy se hó és még lassan is mentél, rángattad a kormányt ahelyett, hogy mentél volna még 1 kört, örülj neki h sikerült megfognod, de már az h ilyen helyzetet csináltál amatőrségre utal.
2. Nem azt mondtam, hogy hóban érdemes féltenni, hanem azt írtam, hogy a téli gumi hóban jó, mivel úgy van kialakítva a felületete, hogy beleragadjon a hó, mert a hó a havon tapadást eredményez. Nyári gumiba nem ragad a hó, ezért csak csúszkálnál a havon.
Szóval, ha nem tudod értelmezni amiket írok inkább maradják csöndben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!