Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót érdemes venni?...

Milyen autót érdemes venni? Az alábbi feltételeimmel

Figyelt kérdés

Ne egyen sokat, olcsó legyen a fenntartása, ha rossz lesz a szervizelés olcsó legyen, ár/érték arányban megfelelő legyen, röviden: olcsó autó olcsó fenntartással. Nem mindennap használnám és nem hosszú utakat tennék meg vele tehát benzinest néznék.

A motor is max 1.3 lehessen (csak nem tudom mi a htp, tsi, tdi, stb..) milyen motorokkal nem szabad autót venni?

400 000-700 000 Ft közöttre gondoltam.

Eddig skoda fabia 1.2 6V néztem ki, suzuki swiftet, stb..

[link]

[link]

[link]

De ilyen renault twingo, smartok stb felejtősek. A csatolt linkekhez hasonló autó jöhet nálam szóba, az hogy ne egyen sokat arra értettem h max 8 litert ehet 100km-ként.

Vennék szívesen pl nissan, mitsubishit, toyotát stb csak azt olvastam h ezeket a drága fenntartani.. nissant kedvelem nagyon csak muszáj inkább pénztárcabarátibb autót vennem.

2022. okt. 12. 19:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Suzuki swift, Opel corsa
2022. okt. 13. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!