Milyen autót érdemes venni? Az alábbi feltételeimmel
Ne egyen sokat, olcsó legyen a fenntartása, ha rossz lesz a szervizelés olcsó legyen, ár/érték arányban megfelelő legyen, röviden: olcsó autó olcsó fenntartással. Nem mindennap használnám és nem hosszú utakat tennék meg vele tehát benzinest néznék.
A motor is max 1.3 lehessen (csak nem tudom mi a htp, tsi, tdi, stb..) milyen motorokkal nem szabad autót venni?
400 000-700 000 Ft közöttre gondoltam.
Eddig skoda fabia 1.2 6V néztem ki, suzuki swiftet, stb..
De ilyen renault twingo, smartok stb felejtősek. A csatolt linkekhez hasonló autó jöhet nálam szóba, az hogy ne egyen sokat arra értettem h max 8 litert ehet 100km-ként.
Vennék szívesen pl nissan, mitsubishit, toyotát stb csak azt olvastam h ezeket a drága fenntartani.. nissant kedvelem nagyon csak muszáj inkább pénztárcabarátibb autót vennem.
Suzuki ignis volt az elöző autó amit 2006- és 2021 között hajtottam.
Szinte csak tankoltam, gumikra és fékekre költöttem a 15 év alatt, volt higy olajcserét se adtam meg neki 35000 kilométeren...
Igazi igás ló... nyilván nem is kell sokat várni tőle.
Pont a twingót zárod ki kérdező, aminek kb örökélet a motorja, az ótvar hulladék 1.2 6v skodán meg gondolkozol.
De ha a kinézet a fontos, akkor legyen.
Az 1.4mpi a hagyományos skoda motor még jó a fabiaba, meg az 1.9sdi, többi az szemét.
Egyetértek, hogy az 1.2 Fabiát el kell felejteni. Bár szerintem az erősebbik, VW féle 1.4 sem annyira rossz.
Mitsubishi Colt is vállalható szerintem 1.1 és 1.3 motorral is.
Suzukik szintén játszanak, bár eléggé felülárazza őket a magyar piac.
#5 1.1-es colt az konkrétan smart :D :D
amúgy ilyen baromságot hogy nem lehet 1.3-nál nagyobb motor.. miért jó neki ha folyamatosan ki kell nyomni a szemét a kocsinak?
#8 Ismeretlen, kevés van belőle az utakon, drága lesz az alkatrész ha van egyáltalán. Tömegautót vegyél, ha a biztosításban az a 10 ezer ft ennyire számít, akkor nem neked való az autózás.
Japán autók ha az alapokat megkapták, akkor csak a kopó fogyó alkatrészeket kérik, ezért szeretik annyira. Suzuki Wagonr vagy Swiftet ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!