Milyen új autót érdemes venni, amiben gombok vannak érintőképernyő helyett? Vannak egyáltalán még ilyenek?
Figyelt kérdés
2022. okt. 10. 21:07
2/15 anonim válasza:
Dacia...
Amúgy a legtöbb autóban a szórakoztató dolgok, illetve a navi vezérelhető érintőképernyőről. A szigorúan vezetéshez kapcsolódó dolgokat továbbra is gombokkal, kapcsolókkal vezérled.
3/15 A kérdező kommentje:
Normális autóra gondoltam.
Szerintem sokan vagyunk, akiknek hiányzik a műszerfal
2022. okt. 10. 21:32
4/15 anonim válasza:
Új autóban nem tudom melyik az amelyiknek normális gombja van. Talán Fiat 500? Az még egy szép és jó autó.
5/15 A kérdező kommentje:
Nekem az tetszett, amikor a régi prémiumokban rogyásig volt gombokkal a műszerfal
2022. okt. 10. 21:33
6/15 anonim válasza:
Az a baj nagyon tolnak mindent digitális érintőképernyős irányba, nekem sem jön be, dehát ez van. Nem tartom jó dolognak hogy minden gép, autó, eszköz netfüggő lesz lassan. Ha nincs net akkor mit csinál az ember? Malmozik? NEm jó irányba haladunk.
7/15 anonim válasza:
@5 - hát azt már nem kapod meg. Az autók manapság egyre inkább guruló computerek, erre halad a világ, nekem is a régi (2000-es évek legelejéig) autók tetszettek igazán, maradtam is azoknál, pedig vehetnék újat annyiból amennyit például az E38-ra költöttem mióta megvan. Cserébe megbízhatóan működik és be lehetne rakni egy szalonba, annyira rendben van. Sokszor gondolkodtam hogy lecserélem, de egyrészt ezt a kényelmet mai autóban nem tudnám megvenni, másrészt elegánsabb dizájn kevés van szerintem.
8/15 anonim válasza:
Hát, nem tudom, mikori Honda Accordunk van, de ott a kormányon lehet gombokat nyomkodni, és a felét sem tudom, mit csinál. :D Nekem még az a jármű, amiben nincs komputer, csak kábel, persze autóban ilyen nincs, azért tartok motort is, egyedül csak azzal megyek. :)
9/15 A kérdező kommentje:
De a piacnak ki kell elégítenie a fogyasztói igényeket... És a fogyasztók gombokat akarnak!
2022. okt. 10. 23:58
10/15 anonim válasza:
Nem a fogyasztók akarnak gombokat, hanem te.
Az van, hogy egy modern autóban annyi funkció van, amit csak gombokkal kb esélytelen kényelmesen kiszolgálni. Ráadásul egy nagyobb kijelző úgyis kell, hogy megjelenítsék a track listet meg a navigációt. Így a legegyszerűbb a kettőt összekötnim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!