Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az összes kamionban van 90-es...

Az összes kamionban van 90-es sebességkorlát?

Figyelt kérdés

Bárkit kérdezek, azt mondják hogy igen, viszont az én tapasztalatom az az, hogy néha lazán mennek 110-el pályán, vagy akár felette.

(Nem zavar amúgy, hadd menjen, csak kíváncsíság miatt kérdezem.)

2022. okt. 8. 14:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Benne van mindegyikben.

Nem lehet a nélkül egy métert se menni.

Ha valaki manipulálná akkor meg sok milliós birság lenne belőle.

Bár nem lehet belenyúlni annyira jól meg van csinálva.

Rosszul méred te meg őket.

2022. okt. 8. 14:27
 2/11 A kérdező kommentje:

GPS alapján ha 110-el megyek, akkor nem közeledek felé. (normál követési távolságra van tőlem)

Természtesen itt csak néhány kamionra gondolok, nem az összesre.

2022. okt. 8. 14:31
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk sok kamionban kiiktatják, főleg felénk a billencs nyergesek simán mennek 100 felett, mert fordulóra fizetik őket, és nem óra szerint mennek ennyit.

Van a közeli rokonok közt kamionos.😉

2022. okt. 8. 14:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Egy fuvarozói szaklapban olvastam nemrég,, hogy valahol egy EU-s országban elkaptak egy gyorshajtó kamionost, a biztosítéktáblájában 2 biztosítékot kellett kiszedni a gyári 90-es limiter kiiktatásához. Az EU-ban már hosszú évek óta előírás, hogy nem lehet sebességkorlátozó nélkül forgalomba hozni 3,5 tonna össztömeg fölötti tehergépjárművet, jövőre pedig jön a táblafelismerő intelligens sebességkorlátozó rendszer kötelező bevezetése.
2022. okt. 8. 15:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Egyébként, ha fent van a mágnes, annyival mennek, amennyivel csak akarnak, ha ki van iktatva a korlátozás🤷‍♂️

Én is meg szoktam lepődni néha, mikor 90-nel megyek, még én is gyorshajtok, hisz csak 70-nel mehetnénk lakott területen kívül, oszt akkor megelőz egy billencses... 🚛💨

2022. okt. 8. 15:42
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

3. A billenős az nem kamion, az teherautó !!

Aki nemzetközibe jár az a kamion és ott nem éri meg mahinálni, mert bármeylik ország harap erre.

NAgyon büntetnek és a céget meg tízszeres pénzre.

2022. okt. 8. 16:46
 7/11 anonim ***** válasza:
#6 A kamion eredetileg francia szó, jelentése teherautó/tehergépjármű. Az olaszok még a furgonra is használják.
2022. okt. 8. 17:12
 8/11 anonim ***** válasza:

"A billenős az nem kamion"

De az!

Egy mezőgazdasági cégnél dolgozom, gyakran jönnek hozzánk billenős kamionok amik külföldre (leginkább a Balkánra, Horvátország, Bosznia, Montenegró) visznek búzát.

Egyébként tényleg sok kamionban meg van mókolva a sebességkorlátozó. Én is sok olyannal találkozom amelyek 110el mennek. Igaz a legtöbb tényleg billencses vagy öregecske amivel már csak belföldeznek.

2022. okt. 8. 18:15
 9/11 anonim ***** válasza:

[link]

Például ezért nem lehet vagy nem éri meg hozzá piszkálni.

2022. okt. 9. 13:31
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 Itt most nem az volt a kérdés, hogy mit lehet, vagy mit nem éri meg csinálni! Gyilkolni szem szabad mégis megteszik, aki meg közlekedik az látja, hogy sok kamion többel megy mint 90, és ennyit nem csalnak az autók kilométerórái.
2022. okt. 9. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!