Vajon mehetek smkp-val?
Figyelt kérdés
Jogsim persze van rá, a kérdés az lenne, hogy egy négysávos főútvonalon, ahol 90 a megengedett, a rendőrök megpasznának, ha 50-es motorral mennék ilyen 70-el? Mert ugyebár tudjuk, hogy városban kakilnak a 40 km/h korlátozásra, na de városon kívül...?
(Lajosmizse-Kecskemét szakasz, a régi 5-ös.)
2022. jún. 14. 23:15
1/4 D. Brasco válasza:
Gyorshajtásért simán megvághatnak....meg ugye a következő kerdes az az lesz hogy milyen illegális buherálás van a mitor hofy ennyivel tud menni
2/4 anonim válasza:
Nem mehetnél, de a gyakorlatban nem valószínű, hogy megállítanának.
3/4 anonim válasza:
Biztos hogy nem fognak érte szólni. Amúgy ha nincs segédmotort tiltó tábla mehetsz. A sebességnek szerintem örülnek is hogy nem 40-el kell szenvedni mögötted... Volt már pár motorom, 125öst is használtam rendszám nélkül. 140ekkel járkáltam vele és még azzal se állítottak meg :D
4/4 anonim válasza:
Attól, hogy 4 sávos egy főútvonal, még semmi nem tiltja, hogy te ott segédmotorkerékpárral közlekedj. Én a 8-as főúton szoktam,és ott meg 110-es tábla van kinn. Normálisabb 50cm3-as motorok meg simán mennek 70-et, az enyém is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!