Ha alsó szintnél van az olaj a pálcán, akkor attól még mehetek 200 kmt az autóval, ha olajjelző nem jelez, nem lesz baja az autónak?
Figyelt kérdés
2022. jan. 30. 09:41
2/9 A kérdező kommentje:
1. nem tudom milyen olaj van benne így az egészet kéne cserélni
2022. jan. 30. 09:46
4/9 krwkco válasza:
Nyugodtan mehetsz. Az olajszintnek az alsó és felső jelzés között kell lenni. Az alsó szint is rendben van.
5/9 krwkco válasza:
De gondolom, az a szándékod, hogy amikor hazaérsz, pótolod a felső jelig.
6/9 anonim válasza:
egyszer egy autoszerelővel mentem hosszabb útra, számára idegen autóval. megállt az első benzinkúton indulás után, megnézte az olajszintet. kevés volt benne, így azt hiszem a vezető ülés ajtanát kinyitva valamelyik oldalon vagy ajtón kereste az infot, hogy milyen olaj kell bele (ajtó széle, vagy ahova csukódik jobb v bal oldal, ide van az is írva hogy mennyi az optimális nyomás a kerekekben). bement a kútra és megvette a hozzá valót, rátöltötte a megfelelő szintig. szóval elvileg minden adott, hogy utántölthesd :)
7/9 anonim válasza:
"nem tudom milyen olaj van benne így az egészet kéne cserélni"
Rákeresel a neten, milyen olaj való vele, és olyan viszkozításút (5W40- 10W40 stb )veszel, nem kell, hogy pont ugyanolyan márka legyen! Én ilyen minimumon nemszivesen közlekednék, persze még lehet vele menni, de kitudja, hogy egy komolyabb lejtőn-emelkedőn, vagy éles kanyarban nem-e szív levegőt az olajszivattyú.
8/9 anonim válasza:
Hacsak nincs jelentős olajfogyasztása az autónak, akkor nem lesz gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!