Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen gyorsan mehet a google...

Milyen gyorsan mehet a google streetview autó utca fényképezés közben, ha a helyi sebességkorlátozásokat nem kell figyelembe vennünk?

Figyelt kérdés
Technikailag mi lehet a maximum sebesség, ami mellett még jó minőségű képeket készíthet az autó? És átlagban mennyivel közlekedhet városban, városon kívül a járművük?
2022. szept. 23. 19:37
 1/3 anonim válasza:
55%

Ez sokmindentől függ, a kamerától, a használt technológiától. Például, ha gyorsan mész és megpróbálsz fotózni, akkor a tárgyak általában "ferdének" fognak látszani a képen, ez pedig attól van, hogy a szenzorból az adatkiolvasás nem azonnali, sorba megy "pixelenként" és mire a felső pixeleket kiolvassa, az alja már elmozgott.

Ha erre gondolsz, akkor ilyen sebességet nagyon nehéz mondani konkrétat, mert mondjuk egy 4-6 éves kamera kiolvasási sebessége sokkal lassabb, mint egy csúcsmodern kameráé. Ezen felül bejönnek a szoftveres trükkök is, amik megintcsak egyre fejlődnek.

Én azt mondanám (tudom nem pontos válasz), hogy minden évben egyre gyorsabban mehetne az új technológiáknak köszönhetően.

2022. szept. 23. 20:14
 2/3 anonim ***** válasza:
45%
Kb épphogy gurulgat hússzal legalábbis külvárosi kis utcákban ennyivel láttam haladni. :)
2022. szept. 23. 22:17
 3/3 anonim ***** válasza:
57%

Figyelembe kell vennie a sebességkorlátozásokat.

Egyébként én egyszer láttam menni, de nem ment olyan látványosan lassan a városban. 4 éve asszem.

2022. szept. 25. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!