Milyen gyorsan mehet a google streetview autó utca fényképezés közben, ha a helyi sebességkorlátozásokat nem kell figyelembe vennünk?
Ez sokmindentől függ, a kamerától, a használt technológiától. Például, ha gyorsan mész és megpróbálsz fotózni, akkor a tárgyak általában "ferdének" fognak látszani a képen, ez pedig attól van, hogy a szenzorból az adatkiolvasás nem azonnali, sorba megy "pixelenként" és mire a felső pixeleket kiolvassa, az alja már elmozgott.
Ha erre gondolsz, akkor ilyen sebességet nagyon nehéz mondani konkrétat, mert mondjuk egy 4-6 éves kamera kiolvasási sebessége sokkal lassabb, mint egy csúcsmodern kameráé. Ezen felül bejönnek a szoftveres trükkök is, amik megintcsak egyre fejlődnek.
Én azt mondanám (tudom nem pontos válasz), hogy minden évben egyre gyorsabban mehetne az új technológiáknak köszönhetően.
Figyelembe kell vennie a sebességkorlátozásokat.
Egyébként én egyszer láttam menni, de nem ment olyan látványosan lassan a városban. 4 éve asszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!