Mikor lesz tüntetés a tervezett sebességkorlátozás miatt?
Olvasni nem csak a tv-ben hallottam erről valamit fél füllel pár napja.
Ez csak egy felvetés. A cikkben sem írják hogy már véglegesen el van döntve és X dátumtól be is vezetik. Addig meg kár pattogni miatta!
Én abból szempotból örülnék neki, hogy eddig azért autóztam és nem mertem venni egy 50-es robogót, mert nem tartottam biztonságosnak 40-45-tel robogózni a folyamatosan 60-70-nel előzgető autók között. Így ez megoldódna.
Már miért lenne.
Ez nem az autósok ellen van hanem értük.
AZért miért nem tüntetnek legalább a pesti autósok hogy ezer eztendeje nem csinálnak semmit , nem javitják a közlekedés kitevőit, vagyis inkább rontanak rajta.
#4 : Nézd, aki autót vesz, az azért teszi, mert nem utazással akarja tölteni az idejét. A legnagyobb különbség a tömegközlekedéssel szemben, hogy nem egy tehetetlen társaság töketlenkedését kell nézni, hanem haladni gyorsan és hatékonyan.
Egyébként több 100 lóerő nélkül is nagyon jól lehet 90-100-as tempóval is haladni bárhol.
Ahogy a nyolcas írja. A fővárosi csúcsban gyakorlatilag egy robogós vagy egy kerékpáros is hamarabb eljut a céljához mint egy autós. Szóval, itt hatékony és gyors haladásról értelmetlen beszélni. A kisebb utcákban és a külterületeken meg pont jó lesz az a 30-nak nevezett 45 az idióta száguldozók ellen. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az alacsonyabb sebesség jóval kisebb zajjal jár, ami a helyi lakosságnak nem mindegy. Persze ez a legtöbb autóst csak akkor érdekli, ha az ő háza előtt húznak el cső gázzal a sportkipufogós vagányok.
Akkor maradjunk az Aixamnál és társainál, így talán jobban átmegy az irónia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!