Autó féltengely kiszakadt a szerelőnél, mit csináljak?
A nagyszervíz pont olyan hogy nagyon sokmindent átnéznek, nem csak vezérlés meg lengőkar.
Vagy ha fél év múlva féltengelytörésed lett volna miközben 100-al mész, az jobb lett volna? Pont az a lényege a nagyszervíznek hogy többek között az ilyeneket (is) megelőzzük. Prevenció!
12: de nem is márkaszervizbe vittem, megmondtam hogy mit csináljon meg, lengőkar stb stb, ahhoz nem kell a féltengelyhez hozzànyúlni, ki se lehet szakítani azt azzal hacsak mást nem csinàlt
11: akkor értsd jól hogy kis szerviz ami vásárlás után kötelező, nem minden átnézetése volt a cél, főleg hogy a féltengelyt meg se említettem
Azért azt még mindig nem írtad meg, hogy hány éves az autó és hány km-t futott. Ez nem véletlen?
Előtte volt már féltengely cserélve? Nem hiszem hogy a gyári ennyit elmegy.
Ha meg még a gyári volt, akkor épp most ment tönkre, visszavonom az #1-ben írtakat. Ilyen öreg és sokat futott autón bármikor bármi előfordulhat. Ha bármi elöregedett alkatrészhez a szerelő hozzányúl, és a kezében marad, mert eltört, akkor nehogy már a természetese elöregedést ő fizesse meg. Mert így egy fékbetétcseréből el lehet jutni a motorgenerálig több lépésben a "szerelő hibájából".
Ezek után nem csodálkozom, hogy van olyan szerelő, aki öreg romot nem vállal, vagy aláiratja, hogy a szerelés közben kiderülő egyéb hibákért anyagi felelősséget nem vállal.
Ha ennyire biztos vagy benne, hogy a 350 ezer kilométert futó féltengelynek nem szabadott volna meghibásodni, akkor miért tetted fel a kérdést a gyakorira?
Mondd meg, hogy nem fizeted ki. Akkor a Te szempontodból ez a "helyes út", akárhova vezet is.
" vagy visszaadja törött féltengellyel,"
De a beépített alkatrészeket és az elvégzett munkákat ki fogja számlázni. Annak a kifzetése nélkül a szerelők nem szokták kiadni a kocsit. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!