Féltengely gumiharang szakadásnál kifolyik a válóolaj?
Figyelt kérdés
Üdv! Teljesen laikus, és buta vagyok az autókhoz.
Elszakadt a jobb oldali féltengely gumiharangom. 100km-t mentem így vele kb. A szerelő azt javasolta hogy így ne közlekedjek az autóval. (Jövőhéten tudja javítani)
Meg is fogadtam azóta a tanácsát, viszont ez esetben a szimering tartja ugye a váltóolajat és azt nem kell cserélni?(Tavaly lett cserélve)
Köszi a válaszokat!
2022. júl. 18. 23:54
1/4 A kérdező kommentje:
Valami trutyi volt az autó alatt. Gondolom a féltengelynél lévő zsír csapódott ki. A váltónál nem látok szivárgást, de ugye nem folyhat ki?
2022. júl. 18. 23:56
2/4 anonim válasza:
Váltóolaj oda nem kerül. A féltengely nem egy cső.
"Valami trutyi volt az autó alatt. Gondolom a féltengelynél lévő zsír csapódott ki."
Jól gondolod.
3/4 anonim válasza:
Nem folyik ki semmi olaj, de így valóban ne használd mert belemegy a por és kosz.
NAgyon hamar tönkre megy ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!