Miért esik szét mindig a féltengely ?
Figyelt kérdés
A bal oldali külső csukló mindig szét esik miután le van engedve az emelőről, januárba cserélve lett a lengőkar , le lett engedve az autó szét esett a féltengely . Cserélve lett természetesen , utána pár hónap múlva cserélve lettek a gömbfejek és miután le lett engedve ,megint szét esett . Most lakatolva lett az alja le lett engedve és szét esett. Az autó egy 99-es póló, esetleg valakinek van ötlete miért lehet ez?2022. aug. 20. 14:00
1/1 anonim válasza:
Hogy a fenébe ugrik szét? Mármint tudom ezt kérdezed te is, de én úgy értem, hogy konkrétan hol ugrik szét? Mi marad utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!