Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen új hybridet vennétek...

Milyen új hybridet vennétek max 12 millióig?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Autóvásárlás előtt állunk, hybridet szeretnénk venni 12 millióig, lehetőleg hatchbacket vagy sedant.

Néztem pár típust, főként a Toyoták, illetve a Fiat 500X és a Tipo tetszettek a legjobban.

Ford Focus és Fiesta is tetszett, viszont azokból csak ún. "Mild" hybrid típusok elérhetők, amelyek sokkal kevesebbet nem fogyasztanak a szokványos benzin/dízelekhez képest, ezért kizártam őket, mivel nálam a fogyasztás nagy szempont.

Mit javasoltok, milyen autót vennétek manapság ennyiért?

2022. szept. 25. 21:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
18%
Csak villanyosat.
2022. szept. 25. 21:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Amit el kell döntened, hogy plug-in hibridet akarsz-e vagy simát. Amúgy a Toyota jó választásnak tűnik.
2022. szept. 25. 21:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Simát szeretnék mindenképpen, a plug-in nek kicsit nehezen lenne megoldható az itthoni töltése.
2022. szept. 25. 22:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Honda Civicet vennék,pár generációval előbbit használok elégedetten,az új is bejön főleg elnézve a konkurenciát
2022. szept. 25. 22:33
 5/13 anonim ***** válasza:

milyen méretben kellene?

pl az új s-max nagyon jó,kb 120km-et vezettem és mivel nekem 8 éve dízeles s-maxom van ezért magát a modellt nagyon ajánlom, sajnos a 2016+ os példányoknak egy pár cm-el alacsonyabb a tetejük hátul mint az enyémnek. Előtte focusom volt kb 11 évig (imádtam csak sajnos kinőttem), a hibrid változattal nincs tapasztalatom

különben szerintem jó felé nézelődsz (esetleg még vitára), a japánok ilyen téren nagyon tudnak :))

2022. szept. 25. 22:50
 6/13 Beviz Elek ***** válasza:
56%

Autóvásárlásnál nálam fő szempont a megbízhatóság. Jelenleg a legjobb hybrid rendszer ami bizonyított is, az a Toyota 1.8 HSD rendszere. Működési elve alapján is jobb mint a többi, na meg a rengeteg Prius/Auris/CT taxiban is látható hogy mit kibírnak.

Ez alapján én ezekből válogatnék:

-Toyota CHR, Corolla

-Lexus CT (bár ebből használtat tudsz csak)

-Suzuki Swace

Az egy más kérdés hogy nem adnék ki 12milliót egy hybridre és inkább elektromosra költeném a pénzem.

2022. szept. 25. 23:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Mi Kia Niro PHEV-et vettünk, igaz az kicsit drágább, de meglehetősen komoly felszereltséggel.
2022. szept. 26. 07:26
 8/13 A kérdező kommentje:

#4 A Civic is nagyon tetszik, az is szóba jöhet.

#5 Suzukik nem tetszenek, Swift pici, Vitara meg SX4 nem az én stílusom.

#6 Tisztán elektromost semmiképp. Elég sokat járunk külföldre, vannak egész napos utaim, nem lenne túl praktikus szerintem. Illetve amit írtam ugye, az otthoni töltés is kicsit macerás lenne nálunk.

A Fiatokról amiket írtam mit gondoltok? Valaki bármi tapasztalat?

2022. szept. 26. 09:19
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha egész napokat utazol, nem kell neled Fiat 500x,.meg Tipo sem

Vegyél egy Corollát.

2022. szept. 26. 22:48
 10/13 anonim ***** válasza:
jólteszed hogy hibridet veszel és nem teljesen elektromosat
2022. szept. 26. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!