Mi az álom prémium vagy luxus autótok, amit vennétek ha nagyon gazdagok lennétek és miért pont az?
Nekem az álomautóm még nem létezik, de látok rá esélyt hogy a jövőben lesz.
1. Gyerekkorom kedvenc autója a Nissan 200SX, nagyon szerettem volna egy olyat de már nem vennék benzinest, elektromos autót szeretnék. A Hyundai N Vision 74 nagyon hasonlít rá és szerelem első látásra, remélem ha egy kicsit módosítva is, de lesz belőle sorozatgyártású elektromos.
2. Nem tudom mennyire fér bele a prémium kategóriába, de második kedvenc a Tesla Model Y.
3. Prémium márkák közül nekem a Lexus a kedvencem. UX300e, NX plug-in, RZ450e, ezek közül bármelyikkel boldog lennék.
Egy M550d, alapból szeretem a dízeleket, kényelmes utazóautó és mellé van benne annyi kakaó, hogy azért kellően játékos legyen ha olyan kedve van az embernek.
Hiába nem számítana a pénz, ennél feljebb nem mennék, egyszerűen feleslegesnek érezném pl egy 1000 lovas sportautót, úgy sem lehet hol kihasználni, mellé nem is feltétlen praktikus.
Ja, kihagytam hogy miért. Azért, mert számomra a Ferrari 250 GTO és Jaguar E-Type mellett a legszebb autók egyike ami valaha készült. Szeretem a James Bond filmeket úgyhogy nálam ez a nyerő.
Elérhetőbb kocsik közül pedig a BMW E31 850Ci (CSi már nem az elérhető kategória). #26 voltam.
Lada, soha nincsen baja
Pattanjál be szuka
A váltóm egy bazooka
Lejobb vas a Lada
Soha nincsen baja
Pattanjál be szuka
Elviszlek most haza
Davaj !
Mivel nagy autóbu zi vagyok, ezért nem tudnék csak 1-et választani.
Valahogy így nézne ki a garázsom:
- játszós hobbiautó: Mitsubishi Lancer Evo 8 vagy 9
- Mindennapos sportautó: Porsche 911
- Utazóautó: BMW X5M
- + extrának egy BMW 850CSi
Ez nagyon leszűkítve, azért tudnék még válogatni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!