Milyen autót láthattam?
Sajnos csak oldalról illetve hátulról láttam egy körforgalomban, de hátulról olyasmi lámpái voltak mint a Bugatti la voiture-nak, de biztos nem az volt, formára is "soványabbnak" látszott. Talán Ferrari, de nem vagyok otthon az autókban, csak megakadt a szemem rajta. Mi lehetett?
Ha valakinek ez segít hófehér színű volt és helyileg Komáromban láttam, de jó eséllyel szlovák lehetett, onnan szoktak átjárkálni ezekkel a luxusautókkal.
Biztos nem McLaren volt, az nagyon jellgzetes formájú. Az Aston Martin viszont lehet, hogy közel áll a válósághoz. Kb jó 30 méterről tudtam csak megfigyelni abban a pár mp-ben amíg a körforgalomban volt, én személy szerint hosszúkásabbnak és alacsonyabbnak láttam, de a hátulja alapján simán lehet a Vantage, mert valóban így nézett ki.
Köszönöm a válaszokat, ha van még tippje valakinek, ossza meg bátran!
" formára is "soványabbnak" látszott. "
Girhes Trabant volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!