Mi az álom prémium vagy luxus autótok, amit vennétek ha nagyon gazdagok lennétek és miért pont az?
7. Milyen egyértelmű kérdés???
Ilyeneket az óvodában kérdeztünk egymástól, semmi értelme az ilyen töltelék kérdésnek !!!
13.-ra.
Akkor menj át az ezotéria rovatba, és oda is írd ki minden kérdéshez!
“Miért kell, hogy az álomautó "luxus" vagy "prémium" legyen?”
Légyszíves idézd már, hogy hol írtam olyat, hogy egy álom autónak feltétlenül luxusnak vagy prémiumnak kell lennie! (?)
Látom a szövegértés nem megy… Én nem mondtam ilyet.
Felőlem lehet valakinek egy Kia Picanto is álom autó, nekem azzal sincs bajom… Viszont a kérdés az volt, hogy “Mi az álom prémium vagy luxus autótok”! Ez az állításoddal ellentétben nem tartalmazza azt a kijelentést, amit írsz. Csupán én most nem arra vagyok kiváncsi… De nyugodtan írd meg, hogy melyik a kedvenc nem luxus/prémium autód egy olyan kérdés alatt ami ezt kérdezi.
Ha megkérdezik, hogy mi a kedvenc leves ételetek, Te nem írhatod oda, hogy neked a pacalpörkölt a kedvenc ételed és hogy “miért kéne hogy a kedvenc ételem egy leves legyen?”, mert a kérdés nem az volt hogy mi a kedvenc ételed. Azt viszont oda írhatod, hogy a kedvenc levesed az a gulyásleves, de a gulyásleves összességében csak az 6. kedvenc ételed, mert megelőzi a pacalpörkölt, a szecsuáni csirke, meg a franciakrémes, stb.
Remélem érthető…
Valóban a válaszod kedves első, egy tipikus gyakori kérdéses, értetlenkedő első válasz volt.
Holott nem a kérdésemmel volt baj, hanem a szövegértéseddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!