Mi az álom prémium vagy luxus autótok, amit vennétek ha nagyon gazdagok lennétek és miért pont az?
Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 16:37
1/32 anonim válasza:
Miért kell, hogy az álomautó "luxus" vagy "prémium" legyen? Főleg, hogy az emberek 99%-a erős tévhitben él azzal kapcsolatban, hogy mit is jelent valójában ez a két kifejezés.
2/32 anonim válasza:
BATT UMG
1X láttam Irakban, és azóta a szerelmese vagyok.
3/32 anonim válasza:
Egy Lancia Stratos.
Se nem prémium, se nem luxus, sokkal több.
Egy legenda.
4/32 anonim válasza:
#3 Melyik részében találsz kivetnivalót?
5/32 anonim válasza:
Vmi 60as evek beli patika allapotu amcsi benzinfalot. Pl dodge vagy mustang
6/32 anonim válasza:
5.-re.
Hogy van egy egyértelmű kérdés, erre nekiáll okoskodni. Nem képes leírni egy márkát, vagy nem írni semmit.
7/32 anonim válasza:
#7 Az #1-es válaszom hajszál pontosan arra akart rávilágítani, hogy a válasz a legkevésbé sem egyértelmű. Nézz szét az országban, az autós kultúránk olyan mélyen van, hogy látnak egy E46-ot és elélveznek, hogy "PRÉMIUM". Itt tart az ország, itt tartanak a magyar emberek. Nem túlzás, nem kitaláció. Tény.
Szóval kérdem én: hogy a fenébe lehet egy ilyen kérdést komolyan venni? Hogyan lehet erre egyenes választ adni?
9/32 anonim válasza:
Egy kb 6 millas volvot vennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!