Titeket nem háborít fel az új parkolási szabályzat?
Az emelt díjakat még megértem.. de ez a max 3 óra megengedett parkolás komoly? Ennyi erővel ki is tilthatnák a kocsikat a városból. Így kb csak az használhatja normálisan az autóját akinek van garázs a munkahelyén stb...
Mi van ha szeretném meglátogatni egy családtagomat de csak közterületen tudok parkolni? Egyszerűen 3 óránál többet nem enged az önkormányzat? Aki utcán tud megállni a munkahelyénél stb.. az is szívta. Mit gondoltok erről? Szerintem így tuti fideszes lesz a következő főpolgi.
Ok ertem, de kocsival kb agyverzes csucsban menni meg megyesuékhelyeken is. Az utcankat olyan szinten álljak be (jarda nem h felét, 90%-át szélessegben) az iskolahoz erkező szülők, hogy hozas-vivés időszakában teljesen élhetetlen a környék. Értem én, hogy félti a csemetét mindenki, de a jelenség elgondolkodtato...
Mindenki egyenrangú adofizető, aki kocsit, vagy kocsikat tart az főleg fizet eleget a semmiert, de van az a kritikus tömeg, ahol már komolyan el kellene gondolkodni. Egymásert elsősorban, de aztán a bolygóert is. Minden gyerek rendelkezik okostelefonnal, ha annyira para, nem jobb messengeren online lwnni, mint hozni-vinni mindenhova? Lehet baromság, de mondjuk egy megoldás aggódó szülőknek. Addíg lehet valamit dolgozni mondjuk....
10: pontosan erről van szó, az autósok is olyanok, mint bárki más: nincs a hátsójukhoz nőve az autó, tudnak máshogy is közlekedni.
Aztán a többi adófizetőd miért kerülgesse az egymás hegyén-hátán parkoló autókat, szívja a benzingőzt és szenvedje a zajt csak azért, mert vannak, akikben semmi rugalmasság nincs?
Nézd meg azokat a városokat, ahol korlátozták az autóforgalmat a belvárosban és a végtelen parkolók helyett parkokat alakítottak ki mennyivel élhetőbbek, kellemesebbek.
15-os milyen kis plusz? Mondtam, hogy az emelt díjjal még nincs is bajom, én a max. 3 óra parkolásról beszélek..
Simán kialakíthatták volna normálisan, nem kellett volna a külsőbb kerületek legkiesőbb utcáiba is a max. 3 óra, annyira lusták voltak, hogy nem tudták megnézni hol okoz problémát az ott lakóknak a parkolás?
16. Az igazából feleslegesen háborogsz. kb egy lényegében betarthatatlan szabály a 3 óra, mert nem lehet bizonyítani, hogy ki mikor állt oda és ment el onnan.
Az ellenőrök csak a jegyek hiánya/ lejárta alapján fognak büntetni ahogy eddig.
Egyszerűen nincs ember arra, hogy a 3 órát ilyen formában ellenőrizze. Szóval nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!