Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Titeket nem háborít fel az új...

Titeket nem háborít fel az új parkolási szabályzat?

Figyelt kérdés

Az emelt díjakat még megértem.. de ez a max 3 óra megengedett parkolás komoly? Ennyi erővel ki is tilthatnák a kocsikat a városból. Így kb csak az használhatja normálisan az autóját akinek van garázs a munkahelyén stb...

Mi van ha szeretném meglátogatni egy családtagomat de csak közterületen tudok parkolni? Egyszerűen 3 óránál többet nem enged az önkormányzat? Aki utcán tud megállni a munkahelyénél stb.. az is szívta. Mit gondoltok erről? Szerintem így tuti fideszes lesz a következő főpolgi.

2022. szept. 7. 18:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ok ertem, de kocsival kb agyverzes csucsban menni meg megyesuékhelyeken is. Az utcankat olyan szinten álljak be (jarda nem h felét, 90%-át szélessegben) az iskolahoz erkező szülők, hogy hozas-vivés időszakában teljesen élhetetlen a környék. Értem én, hogy félti a csemetét mindenki, de a jelenség elgondolkodtato...

Mindenki egyenrangú adofizető, aki kocsit, vagy kocsikat tart az főleg fizet eleget a semmiert, de van az a kritikus tömeg, ahol már komolyan el kellene gondolkodni. Egymásert elsősorban, de aztán a bolygóert is. Minden gyerek rendelkezik okostelefonnal, ha annyira para, nem jobb messengeren online lwnni, mint hozni-vinni mindenhova? Lehet baromság, de mondjuk egy megoldás aggódó szülőknek. Addíg lehet valamit dolgozni mondjuk....

2022. szept. 7. 21:16
 12/17 anonim ***** válasza:

10: pontosan erről van szó, az autósok is olyanok, mint bárki más: nincs a hátsójukhoz nőve az autó, tudnak máshogy is közlekedni.

Aztán a többi adófizetőd miért kerülgesse az egymás hegyén-hátán parkoló autókat, szívja a benzingőzt és szenvedje a zajt csak azért, mert vannak, akikben semmi rugalmasság nincs?

Nézd meg azokat a városokat, ahol korlátozták az autóforgalmat a belvárosban és a végtelen parkolók helyett parkokat alakítottak ki mennyivel élhetőbbek, kellemesebbek.

2022. szept. 7. 21:34
 13/17 anonim ***** válasza:
nem
2022. szept. 8. 11:55
 14/17 anonim ***** válasza:
30%
Engem is kiakasztott ez az új rendszer, a belvárosban oké, de nem igazán értem, hogy a külső kerületekben mi szükség volt erre. Itt, ahol a családom lakik, ráadásul nincs is zsúfoltság, mindig van hely bőven. Eddig korlátlan ideig lehetett parkolni, semmi értelme nem volt ennek a 3 órás intervallum bevezetésének. Adnak egy plusz feladatot, hogy még az órát is figyelgessem, vagy az appon intítgassak mindig új 3 órát.
2022. szept. 8. 18:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem háborít fel, nagyon helyes, hogy bevezették. Már 1 éve meg kellett volna csinálni. Jó lesz az a kis plusz a kovidra hivatkozva majdnem egy évig szopatott önkormányzatoknak ( meg a dolgozóiknak), akiktől szinte minden bevételi forrásukat elszedte/ megszüntette a kormány.
2022. szept. 9. 22:17
 16/17 A kérdező kommentje:

15-os milyen kis plusz? Mondtam, hogy az emelt díjjal még nincs is bajom, én a max. 3 óra parkolásról beszélek..

Simán kialakíthatták volna normálisan, nem kellett volna a külsőbb kerületek legkiesőbb utcáiba is a max. 3 óra, annyira lusták voltak, hogy nem tudták megnézni hol okoz problémát az ott lakóknak a parkolás?

2022. szept. 10. 13:04
 17/17 anonim ***** válasza:

16. Az igazából feleslegesen háborogsz. kb egy lényegében betarthatatlan szabály a 3 óra, mert nem lehet bizonyítani, hogy ki mikor állt oda és ment el onnan.

Az ellenőrök csak a jegyek hiánya/ lejárta alapján fognak büntetni ahogy eddig.

Egyszerűen nincs ember arra, hogy a 3 órát ilyen formában ellenőrizze. Szóval nyugi.

2022. szept. 10. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!