Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Titeket nem háborít fel az új...

Titeket nem háborít fel az új parkolási szabályzat?

Figyelt kérdés

Az emelt díjakat még megértem.. de ez a max 3 óra megengedett parkolás komoly? Ennyi erővel ki is tilthatnák a kocsikat a városból. Így kb csak az használhatja normálisan az autóját akinek van garázs a munkahelyén stb...

Mi van ha szeretném meglátogatni egy családtagomat de csak közterületen tudok parkolni? Egyszerűen 3 óránál többet nem enged az önkormányzat? Aki utcán tud megállni a munkahelyénél stb.. az is szívta. Mit gondoltok erről? Szerintem így tuti fideszes lesz a következő főpolgi.

2022. szept. 7. 18:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Eddig is volt limit tudtommal, amúgy meg 3 óra múlva leszaladsz az automatához, veszel egy új jegyet, kicseréled a szélvédőn, problem solved. Rokont nem munkaidőben látogat az ember, odaérsz 17 órakor, megveszed a 3 órás jegyet, 20 órától meg már ingyenes. Az irodaházaknak pedig szokott lenni parkolója.
2022. szept. 7. 18:14
 2/17 anonim ***** válasza:
31%
Nagyon helyes, legalább a sok kényelmes emberke átértékeli az életét. Túl sok kocsi van ígyis a belvárosban, ennél sokkal keményebb szabályokat is elbírna a város. A 3 órás limit meg teljesen kulturált.
2022. szept. 7. 18:28
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
A belvárosban mindig is volt limit, de soha senki nem foglalkozott vele ha többet maradtál. A belvárosban sem parkolni, sem haladni nem lehet. Ezért igyekeznek a forgalmat csökkenteni. Ha tehetem elkerülöm a belvárost, mert megéri egy hosszabb útvonalon menni ami gyorsabb.
2022. szept. 7. 18:29
 4/17 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem full jogos, a belvárosban kevés kivétellel semmi keresnivalója az autóknak, ellenben szuperül megközelíthető tömegközlekedéssel.
2022. szept. 7. 18:32
 5/17 anonim ***** válasza:
17%
Itt az idő a tömegközlekedéshez.
2022. szept. 7. 18:41
 6/17 A kérdező kommentje:
Az új szabályok nem csak a belvárosra vonatkoznak.. legalábbis nem a valós belvárosra. Az undorító tömegközlekedést pedig nem értem miért akarják mindenkire ráerőltetni.. ha valaki egyszerűen autóval szeretne járni miért kell megnehezíteni az életét? Elhiszitek, hogy a milliárdos elit ezt pont leszarja.. itt a középosztálybeliekkel bas*nak ki.. ha csak az 5. Kerület és környéke lenne érintett az még elfogadható lenne. De pl. A 13. Kerületet egyáltalán nem mondanám belvárosnak
2022. szept. 7. 19:17
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Reménykedtem, hogy kiterjesztik a mi kerületünkre is, de nem :(

Így a sok ingázó továbbra is itt dobja el a kocsiját, és száll metróra, akinek meg a kerület központjában van dolga, az hétköznap nap közben nem talál parkolót.

2022. szept. 7. 19:38
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
6: azért, mert az, hogy sokan járnak autóval az a többi embernek rontja az életminőségét.
2022. szept. 7. 19:44
 9/17 anonim ***** válasza:

Necces. 10 evig laktam Pesten, és folyamatosan a parkolózónák növekedése, díjak emelése ment.

Egy kicsi előnye lehet talán, megpedig az, hogy akinek nem muszály az nem kocsival megy. Hiaba szívas a bkk, de tenyleg brutal forgalom van, és ennek a fele szerintem megtehetné, hogy vesz egy e(szpo)rollert, robogót-motort pl. De a kenyelem nagy úr. Amikor meg muszaly, akkor autó.

A 3 óra viszont netto szpatás. Parkolnal egy vagyonert, mivel muszály, de nono. Ez az ami szerintem tényleg nogo.

2022. szept. 7. 20:03
 10/17 A kérdező kommentje:

Az autósok ugyanolyan adófizetők mint a többi ember.. őket miért oka sz*patni?

9-es tudom, hogy rengetegen nem muszájból hanem kényelemből vezetnek, de nem egy (annyira) lepukkant országban élünk, hogy csak muszájból lehessen ezt vagy azt tenni.. szabad akarat van, ha valakit nem zavar a dugó akkor miért ne használhatná az autóját.

Nekem ez a hozzáállás egyáltalán nem tetszik az önkormányzatok részéről, gondolom számítanak az autóellenesek szavazataira de Budapesten rengeteg autós is van, akik ez miatt akár másra is voksolhatnak

2022. szept. 7. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!