Titeket nem háborít fel az új parkolási szabályzat?
Az emelt díjakat még megértem.. de ez a max 3 óra megengedett parkolás komoly? Ennyi erővel ki is tilthatnák a kocsikat a városból. Így kb csak az használhatja normálisan az autóját akinek van garázs a munkahelyén stb...
Mi van ha szeretném meglátogatni egy családtagomat de csak közterületen tudok parkolni? Egyszerűen 3 óránál többet nem enged az önkormányzat? Aki utcán tud megállni a munkahelyénél stb.. az is szívta. Mit gondoltok erről? Szerintem így tuti fideszes lesz a következő főpolgi.
Reménykedtem, hogy kiterjesztik a mi kerületünkre is, de nem :(
Így a sok ingázó továbbra is itt dobja el a kocsiját, és száll metróra, akinek meg a kerület központjában van dolga, az hétköznap nap közben nem talál parkolót.
Necces. 10 evig laktam Pesten, és folyamatosan a parkolózónák növekedése, díjak emelése ment.
Egy kicsi előnye lehet talán, megpedig az, hogy akinek nem muszály az nem kocsival megy. Hiaba szívas a bkk, de tenyleg brutal forgalom van, és ennek a fele szerintem megtehetné, hogy vesz egy e(szpo)rollert, robogót-motort pl. De a kenyelem nagy úr. Amikor meg muszaly, akkor autó.
A 3 óra viszont netto szpatás. Parkolnal egy vagyonert, mivel muszály, de nono. Ez az ami szerintem tényleg nogo.
Az autósok ugyanolyan adófizetők mint a többi ember.. őket miért oka sz*patni?
9-es tudom, hogy rengetegen nem muszájból hanem kényelemből vezetnek, de nem egy (annyira) lepukkant országban élünk, hogy csak muszájból lehessen ezt vagy azt tenni.. szabad akarat van, ha valakit nem zavar a dugó akkor miért ne használhatná az autóját.
Nekem ez a hozzáállás egyáltalán nem tetszik az önkormányzatok részéről, gondolom számítanak az autóellenesek szavazataira de Budapesten rengeteg autós is van, akik ez miatt akár másra is voksolhatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!