Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vesz valaki többmillióér...

Miért vesz valaki többmillióért Suzukit, Opelt, Daciát stb, ha ennyiért már vehetne egy használt Mercedest is?

Figyelt kérdés
Én úgy vagyok vele, hogy inkább egy 15-20 éves prémium kéne, mint egy gyárból frissen kigurult Suzuki

2022. aug. 31. 19:56
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Na várjunk várjunk, fontos kérdés: most akkor egy 20 éves lerúgott Mercit vettél, vagy egy 20 éves lerúgott Volvo-t, ami 4 litert eszik 100-on?

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

2022. szept. 1. 13:45
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván Mercit vett, hát kompenzálnia kell. A Volvo más kategória, megbízható, biztonságos, családbarát, észszerű választás, csak hát nem egy Merci/BMW. :D
2022. szept. 1. 13:48
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
De a kérdező szerint prémium egy 20 éves rozsdaboglya...
2022. szept. 1. 14:10
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

33-as, ez inkább csak egy vélemény, hisz nem esett szó arról, hogy hány éves autója van és pontosan milyen, vagy milyen állapotban.

W220 (S), W210/211 (E), W203 (C), amik talán szóba jöhetnek.

Azt nem tartom valószínűnek, hogy egy R230(SL), vagy egy C219 (CLS), amivel rohangál, az nem a busszal járok, munkanélküli vagyok autó.

Sajnos a felhasználó az, ami kinyírja ezeket a kocsikat, van is erről egy jó meme, hogy milyen életciklusa van ezeknek a kocsiknak.

[link]

Aztán eljut arra a szintre, amikor már kor miatt felújítani, vagy bontani kell, ekkor nagyjából egy orvos jellegű karakter karolja fel, mentalitásra gondolok, nem anyagiakra. Azok inkább a 2000-es évek előtti német autók, inkább a youngtimer, oldtimer korúak azon belül is.

2022. szept. 1. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!