Mennyiért lehet olyan használt autót venni, ami normálisan működik és nem kell attól félni, hogy bármelyik utcasarkon lerobbanhat?
Figyelt kérdés
Suzuki, francia autó kizárva!2022. aug. 30. 13:45
1/13 anonim válasza:
Te akkor csak bmw-t vegyél, az eszed meg van hozzá.
2/13 A kérdező kommentje:
Jaaj Istenem, megjött az első Suzukis.
Lehetne, hogy olyanok válaszolnak, akiknek nincs kisebbségi komplexusuk?
Egyébként nem volt kötelező Suzukit venned, van még egy csomó más márka a Suzukin és a bömön kívül is. A francia fostalicskák meg nem autók, ok?
2022. aug. 30. 13:47
3/13 A kérdező kommentje:
Amúgy alighanem több eszem van, mint neked, mert én már 3 évesen tudtam írni, te meg még most sem tudsz.
Értelmes válaszok?
2022. aug. 30. 13:53
4/13 anonim válasza:
"Megbízható autót akarok, de a megbízható autók kizárva!"
6/13 anonim válasza:
#3 XD és még te beszélsz kisebbségi komplexusról.
7/13 A kérdező kommentje:
"Megbízható autót akarok, de a megbízható autók kizárva!"
Szóval a Suzuki megbízható, meg a francia autók.
A többi nem.
Na jó, értem én, hogy itt mindenki proli, sőt nagyon proli...de ennyire? :D
2022. aug. 30. 14:26
8/13 anonim válasza:
Használt autót venni mindig reckír, az sem egy nagy biztosíték a dologra hogy X vagy Y gyártmány kizárva!Lehet a kockázatokat csökkenteni avval ha egy hozzáértő átnézi a kocsit, de még ez sem 100 % sokat segít ha ismert a kocsi elő élete mondjuk ismerősé, rokoné,harmadik szomszédé Stb. tudható hogy rendesen odafigyeltek rá, tehát rendesen müködik és nem robban le az első utcasarkon!!!
9/13 anonim válasza:
Nekem van egy, amit fél milláért csont nélkül odaadnék két év műszakival. Márciusban lesz 20 éves, de mivel Renault, szerinted az nem autó (mert még csak nem is rozsdásodik a lepra), így biztosan nem bizniszelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!