A Peugeot szerintetek az egyik legvacakabb autó márka?
Nagyon nem.
Ford nekem pl nem kéne, opelba ültem át anno fordból, ég és föld volt.
Aztán hogy 2001 óta mit változtak a fordok, nem tudom.
De 1.6HDI motor is van bennük, az meg a peugeot-é. :)
#6 Ja, pont az az 1.6HDi rontja a Ford nevét. :D
Mint mindenből, Peugeotból is van jobb, rosszabb. Illetve mint mindenből, ebből is van szerencsés és szerencsétlen fogás. De nagy átlagot tekintve (hangsúlyozom, hogy NAGY ÁTLAG, nem ilyen "nekem volt egy" kategória) kevésbé megbízható mint a legtöbb itthon elterjedt márka. A 2.0 HDi például elég korrekt motor, de Magyarországon a két leggyakoribb motor az az 1.6 HDi és az 1.4 szivóbenzin, mindkettő hulladék. Pont ezért is elterjedtek, mert azok az olcsóak. Referenciaként nézd meg az árkülönbséget két full azonos Volkswagen esetében, ahol az egyik 1.9 PD, a másik 1.9 CR. A PD hírhedten szar és kb. fél millióval olcsóbb pl. egy Golf, vagy Passat esetében. A két szar PSA motorra is ugyanez igaz, emiatt olcsóbbak a többinél.
a pözsót mérnökök százai tervezték, évtizedek óta igazítanak rajta, mára kiforrott típus lett belőle. Ezt bizonyítja az eladott több millió pözsó valamelyik tipusa. A kérdés általános leszarozássl indult, aztán lett belőle 207..
Egyszer talán megtudod miből is áll egy jármű útja a tervezéstől a boltokig, akkor nem kérdezel ilyent.
Több ezer mérnök, szerelő, vevő bizonyítja, hogy pont olyan autó, amit ennyi pénzért megkaphatsz.
Az az ország, amelyik egyszer megalkotta a Citroen DS 21- et, az tud autót gyártani.
A pözsókban van az eddig legjobban kiforrt dízelmotor 1930 óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!