Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vesz valaki többmillióér...

Miért vesz valaki többmillióért Suzukit, Opelt, Daciát stb, ha ennyiért már vehetne egy használt Mercedest is?

Figyelt kérdés
Én úgy vagyok vele, hogy inkább egy 15-20 éves prémium kéne, mint egy gyárból frissen kigurult Suzuki

2022. aug. 31. 19:56
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
87%
Miért vesz valaki MErcédest, amikor BMW-t is tudna venni?🤣😂😅
2022. aug. 31. 20:33
 12/34 anonim válasza:
32%
Kedves kérdező! Itt átkot, rontást, mindent rád raknak, ha nem Suzukival akarod magad égetni. :D Jaa és persze csak cigány lehetsz, mert csak azok járnak Mercivel, ha eddig nem tudtad, akkor most jegyezd meg! :D
2022. aug. 31. 20:35
 13/34 anonim ***** válasza:
18%
#12 Szerintem nem a cigányok járnak Mercivel, hanem a mocskos parasztok, akik nem tudnak közlekedni. Legalábbis az én tapasztalatom szerint.
2022. aug. 31. 20:49
 14/34 anonim ***** válasza:
75%
Nekem Skodám van, az a te skáládon mennyire tré?
2022. aug. 31. 20:50
 15/34 anonim ***** válasza:
88%

Te így vagy vele, más meg máshogy.

Én azért vettem januárban 6 milláért új Suzukit, mert az előző Suzukim 9 évig szolgált, még izzót sem kellett benne cserélni. Megvoltak a kötelező szervizek és annyi. Ezt is csak városban használom, jellemezően egyedül vagy max. két fővel. Minek ehhez izomautó? A fogyasztása 5 liter alatt van, a biztosítás olcsó, tele van olyan extrával, amivel egy 15- 20 éves "prémium" nincs.

Ezzel az autóval minimum 10 évig nem lesz gondom ( bár jó eséllyel előbb fogom újra cserélni), teszi a dolgát.

15 - 20 éves "prémiumra" a gatyádat rá fogod költeni, nem beszélve az üzemeltetési költségekről.

"ha nem Suzukival akarod magad égetni. "

Szerintem egy ilyen mondatnál nincs cikibb.

2022. aug. 31. 20:58
 16/34 anonim ***** válasza:
75%
Na a napi troll :D Én eddig szerelőknél, donorként, vagy kertbe leparkolva láttam német autót, közepes és nagy köbcentis gépekből...
2022. aug. 31. 20:58
 17/34 A kérdező kommentje:

A Skoda annyira nem rossz.. Ha nem Merci/BMW akkor legalább legyen egy Volvo, vagy ha az sem, akkor egy VW, de nagyon kompromisszumként a Skoda is belefér, mert legalább VW konszernes.

Én akkor sem ertem, hogy egy Suzukiért hogy képes kiadni valaki 6 milliót…

Meg lehet beszélni itt a fenntartási költségekről, de akinek van 6 milliója egy Suzukira, annak van pénze egy prémium fenntartására is.

2022. aug. 31. 21:17
 18/34 anonim ***** válasza:
87%

Ácsi. Az új Suzukik, Daciak stb. jelentős része hitelből lett vásárolva. Hogy miért? Mert sok ember inkább kifizeti a hitelt, ami tervezhető költség, havonta X forint, míg egy használtautó kiszámíthatatlan. És az új autóval csak menni kell, meg tankolni és aztán ELŐRE TERVEZETT időpontokban kell vinni szerelőhöz, nem pedig akkor, amikor üzemképtelen lesz a nyaralásból hazafelé, otthonról 500 kilométerre.

Egy új Daciaban, Suzukiban pedig olyan extrák vannak, amelyek 15-20 éve még nem léteztek, vagy ha igen, akkor is csak kb. minden 100. ember kérte az autójába.

2022. aug. 31. 21:27
 19/34 anonim ***** válasza:
90%

Elmondom, hátha megérted: régebben használt autóim voltak, 10-20 évesek. Rendszeresen meghibásodtak, ilyenkor napokig nem volt autóm és teljesen meglepetésszerűen jöttek a szervízszámlák. Olyan is volt, hogy az autópályán döglött le és autómentőt kellett hívnom.

Ebből elegem lett, vettem hitelre egy 7 millás Hyundait 4 éve. Így a havi illetve éves költségeim tervezhetőek. Az autóm üzembiztos, megbízható. Évi egy napig kell nélkülöznöm az autót az éves szervízkor, de az is tervezhető.

Na most ha ennyiért egy 10 éves prémiumot veszek, akkor pont azt nem kapom meg, amiért vettem: megbízhatóság, tervezhetőség.

2022. aug. 31. 21:46
 20/34 anonim ***** válasza:
34%
Mi számít prémiumnak? Apám mottója, hogy csak japánt vesz, de ha nem is, F-betűset semmiképp sem: Fiat, Ford, francia. Ezekkel mindig csak a baja volt. Egy normális japán meg használtan is, legyen autó vagy motor, pont annyira szar, mint amennyire az előző tulaj szétcseszte, szinte örök életre vannak tervezve. Ha megnyerném a lottót, akkor is hamarabb vennék akár használt Suzukit, mint új Mercedest. A BMW-ről meg ne is beszéljünk, szerintem tele van vele az internet és a köztudat, pl. "miért nem köszönnek a bmw-sek egymásnak? reggel már találkoztak a szervizben." "Mi a legjobb dolog a világon? Beülni a bmw-be, berakni a kedvenc zenéd és megvárni a trélert." "Mire jó a bmw? El lehet vele járni a szerelőhöz."
2022. aug. 31. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!