Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kezeljem a feszültséget?

Hogyan kezeljem a feszültséget?

Figyelt kérdés
Szóval, most tanulok vezetni, lassan vizsgázni kéne, de kb szorongok a volán mögött, így nem tudok nagyon koncentrálni. Sokszor olyan érzésem van, hogy én ehhez béna vagyok, nekem ez nem kell, és vezetni sincs kedvem. Pedig szeretném a jogsit, csak nem tudom, hogyan oldjam fel magamban a feszkót :/
2022. aug. 25. 07:15
 1/6 anonim ***** válasza:
17%
2 feles vizsga előtt.
2022. aug. 25. 07:28
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Adsz egy deákigazolványt az oktatónak vizsga előtt, máris nem lesz min izgulni.
2022. aug. 25. 07:28
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Én a bukottak nyugalmaval tettem sikeres vizsgát. 😃 de ha nem hanynek az alkoholtol, tuti ittam volna 1 felest előtte.
2022. aug. 25. 07:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A te fejed, te gondolkodsz vele, használd 😉

Nagyon különböző módokon tudnak az emberek rendet rakni a saját fejükben, azt kell neked is megtalálni, hogy mi vezet oda, hogy felismerd, nem a világ jövője múlik a forgalmi vizsga sikerén.

Ennek egyik pontja lehet az is, hogy még korai az vizsga, vagy az oktató váltja ki a szorongást?

Először a szorongást kiváltó okot fejtsd meg.

Oktató nélkül, egyedül vezetve nem szoronganál?

A forgalmi vizsga előtt mindenki izgul, az is a vizsga része... q legtöbb tanuló a vizsgán mégis olyan szinten tud koncentrálni, hogy közben elfelejt izgulni.

Van, aki vizsga előtt megiszik egy kávét, energia italt, de olyan is van, aki a vizsgáig annyit izgul, hogy a vizsga előtt két nappal úgy ébred fel, hogy "nem érdekel, vagy sikerül, vagy nem".

Nincs mindenki számára használható recept.

2022. aug. 25. 07:52
 5/6 krwkco ***** válasza:

"Hogyan kezeljem a feszültséget?"

Mondogasd magadban, hogy "ez csak egy szimulátor, semmi bajom nem lehet".

Mint ahogy így is van. Azért van melletted az oktató, hogy minden balesetet megakadályozzon.

És ha az oktató állandóan, emelt hangon szid és ez okozza a feszültséget, akkor a szidást engedd el a füled mellett. Arra jó mondás lehet pl. hogy "ez csak egy Pityu-papagáj, aki mindig ugyanazt hajtogatja".

2022. aug. 25. 10:16
 6/6 anonim ***** válasza:
24%
Nem kötelező mindenkinek vezetni; ha már oktató mellett is ilyen trauamként éled meg a közlekedést, engedd el
2022. aug. 25. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!