Hogyan kezeljem ezt,nehéz együtt élni vele?
Munkatársak mondják? Akkor mondanám, hogy jó, jó. Vagy oké. Aztán tenném, ahogy tudnám.
Főni mondja? Akkor neki megmondanám, hogy eddig is időre elláttam a feladataimat, de akkor megpróbálok valamivel jobban igyekezni. És tényleg megpróbálnám.
Én ezért lettem kirúgva egy szaros gyárból,mert túl lassan hajolok le,az nem volt probléma hogy 190 cm vagyok meg 120 kg...majdnem leszakadt a lábam/hátam minden műszak után HÁLA ISTEN hogy kirúgtak.
Amúgy kereskedelemben is hajtják az embereket ahogy én látom,jobb mint a gyár,de az is szar...szerintem keress mást,csak addig legyél ott ameddig muszáj.
Azért szerintem az alapkérdés az, hogy amit munkát végzel és a tempód az hogyan viszonyul a cég működéséhez, és az előtted/párhuzamosan ugyanezt végzőkhöz. Mert erről, nagyon okosan, semmit nem írtál. :D
Teszem fel, te vagy egy oroszlánvadász fegyverhordozója. Amikor meglátjátok az oroszlánt, onnan számított 20 másodperc van rá, hogy odaadd a puskát a vadásznak, mielőtt közvetlen közelbe érne. De neked ez a művelet egy percig tart, mert ne sürgessen téged senki, a cigit is meg kell gyújtani... Akkor te erre a feladatra alkalmatlan vagy. És kész. Még szerencse, hogy téged is megesz az oroszlán, így nem viszed tovább a halált más vadászokra.
Szerintem kérdezd meg, elődöd mennyiért csinálta ugyanannyi idő alatt a kétszeresét, mint te, és ezen elgondolkodva nyugodtan javasold a főnöködnek, hogy vegye le a fele fizetésedet, és akkor hagyjon békén. Esetleg ez is beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!