Hogy lehet gyorsan kiindulni?
Mindenki kezdőként indul. Ez nem is lehetne másként. :-) Az oktató feladata volna normálisan megtanítania téged. Sokszor nem értem, hogy az oktatók miért nem értik, hogy a kezdő (nem érti még, amit ő már 500 ezerkm után igen!) meg, hogy nő az illető stb. Az tény, hogy a hölgyek nem térlátásban és műszaki dolgokban a jók. De ez általánosítás volt.
Szóval.
A gyakorlatban fogsz rájönni a dolgokra és mosolyogni fogsz magadon. Én is így voltam vele. Kb 4-5 ezer km-nél érezni fogod már, amit most nem. Elinduláskor: piros sárga, kuplung be, 1-es nagyobb gázadás, amit megkíván a terep és finoman zöldre vált, kézifék ki!, majd engedd fel a kuplungot, de a gázt add neki, hogy ne fulladjon le és normál sebességgel indulj el. Gyorsabban fog menni és idővel megérzed az autódat. Sok sikert menni fog ha akarod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!