Jó állapotú (csak pályán használt) Audi a6 megvennétek sok km-el?
A sok km 580 ezer
2.0 TDI 170
Viszont nagyon szép állapotú.
Mi a szép?
Lemosol egy autót és mind szép ha nincs össze törve.
Nem.
Nekem nem az a bajom a sokat futott autókkal, hogy mennyit mentek, mert biztos karban volt tartva, különben nem ment volna ennyit. A probléma az, hogy te is belehajtassz X km-t és aztán kinek fogod eladni a kocsit 15+ évesen 700E km-rel?
2#
Az a szép, hogy belsőleg szebb állapotban van, mint a harmad annyit futott, fele annyi idős fordom.
Kívülről látszik rajta a sok autópálya. (Kavics felverodes)
3# neked van teljesen igazad. Hosszú távon rossz üzlet.
Erre van kitalálva a dízel. Ha olcsón adják, akkor érdemes átnézetni a motorját, és szükség szerint ami kell felújíttatni. El fog menni még kétszázezret gond nélkül...
Az hogy meg el fogod tudni adni, kit érdekel. Neked megérje amíg használod, az a lényeg, nem is értem miért így gondolkodnak az emberek... Akármilyen népszerű autó is, töredékáron lehet csak eladni 15+ évesen.
Ez nem a megérésről szól.
Én direkt ritka és sokak által félt modellt vettem, mert jóval olcsóbb volt mint a többi, de népszerű autó, ugyanazt tudja, viszonylag fiatal, közepes, valós km-el.
A francot érdekli hogy kinek kellesz 6-7 év múlva, engem kiszolgáljon becsülettel, az a lényeg. Amit többszázezerrel drágábban vettem volna se tudnám akkor már eladni csak gombokért. Akkor meg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!