A C+E jogsít ha megcsinálom, akkor értelemszerűen kell külön C jogsi is a kisebb teherautókra ? Vagy már a C+E bele tartozik a sima C is ?
Tegyük fel most a C+E jogsi 200k forint. A jogositvány képen csak egy kamion van, akkor azzal a jogsival nem vezethetek teherautót ? Az csak sima C
Nem egyértelmű számomra
C-teherautó
E-nehézpót
Mindenféle pótos teherautót vezethetsz.
Ahogy #1 is írja, C-teherautó, E-nehézpótkocsi.
Te nem a C+E-t csinálod meg 200ezerért, hanem először meg kell csináld a C-t kb 300ezerért, majd utána az C-re épülő E-t kb 200ezerért.
+GKI
+PAV 2 ha Magyarországon dolgozol.
Olyan nincs hogy van egy B-s jogsid, besétálsz az autósiskolához és egyből C+E-t csinálsz.
Mondjuk még most döntsd el, hogy NKE vagy kamion...
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
Köszönöm.
Nagyon sok minden érdekel, fiatal vagyok 20 éves. Szeretnék minél több dologba belefogni. Ezért is kérdeztem mást is.
Nincs olyan , hogy CE jogsi. Van a C ami a teherautó és arra az E a nehézpotkocsi így lesz C+E
C josgi feltétele 8 általános, 2-es csoportu orvosi alkalmassági , nem kezdő azaz legalább 2 éves B-s jogsi . E kiegészítő feltétle 2-es csoportu orvosi alajlamassági , C kategóriás jogsi . Hogy dolgozhass vele kell Páv2 vagy Páv3 vizsgálat, plusz GKI vizsga melyet 5 évente meg kell újítani .
Saccra az egész 1-1.5 milliós mutatvány tud lenni .
Én 21 évesen csináltam a C , 22 évesen a C+E-t . 3 hónapja kamionozok azért ez nem olyan egyszerű mint sokan hiszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!