Terepjáró ide-oda kisebb távokra, milyen?
Üdvözlet!
Egyre többet töltöm az időm természetbe, erdőbe, ugyanis ha tehetem természetfotózással töltöm az időm.
Erre a célra kellene nekem egy kisebb terepjáró. Jöhet egy régebbi olcsó fajta is. Nem sok infót tudok ezekről, milyen lenne érdemes.
Amiket nézegettem: lada niva, suzuki jimmy vagy samurai, regebbi pajero
Kinek mi a véleménye?
legyen primitív és egyszerű, lehessen javítani, és bemenjen a nehezebb terepeken, plusz kisebb teherhordás
Nem mehetsz be autóval erdőbe, azaz külön engedélyt kérhetsz, amit nem valószínű, hogy megkapsz fotózásért.
Jimny-t ajánlom.
Jó irányba tapogatózol: Samurai, Vitara, Jimny, Pajero kimegy a világból, teszi mindezt akár tökön-uborkán át is.
Igaz ez a Nivára is, ha épp üzemképes.
Jimny és a samurai erre a célra tökéletes kell rá egy normális gumi szett és kész mehet a menet nyilván nem egy offroad bajnok szériában , de azért magyaroszágon nem sok olyan terep van ahova komoly gép kell , nyilván nem egy babodra való autó gyárilag , de oda sok sok épített autónak is bele törik a bicskája .
Pajerot el felejteném nem rossz autók, de azoknak már amik használhatók mennek fel az áraik és normális alkatrészt sem egyszerű hozzájuk találni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!