Inkabb legyen kisebb alufelni és legyen jó az ablak, vagy nagyobb felni de rossz ablak?
"Mit csinálsz ha jön egy váratlan nagyobb összegű kiadás, vagy csak egy olajcsere, esetleg kifogy a tank?"
Na vajon mit? Erre tudjuk a választ.
Ír egy kérdést a gyakorira. :-)
Én elhiszem hogy diák vagy és nem mindenkinek lehet sok pénze de ha szaros 6000 forint problémát okoz akkor neked tényleg bérlet vagy bicikli való.
A vizsgát ki tudod fizetni egyáltalán?Arra meg készülj fel hogy nagy eséllyel nem fog az olyan könnyen átmenni,ha pár ezer forint gondot okoz csak sejtem milyen állapotban lehet az a szerencsétlen autó.
Tényleg nem értem. Akinek megfésülködni nincs pénze, minek akar autót? A következő tankolásnál mi lesz? Hogy fogsz fizetni a kutasnak?
Ha nincs átlagosan havi felesleges 20-25 ezre valakinek (a tankoláson kívül), akkor az ne akajon autót fenntartani, mert nem fogja kiadni a matek.
Írom ezt egy "sosincs semmi baja" (dehogynem) "mi autónk" gazdájaként, 8 évnyi exceltábla tartalmát nézegetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!