Mik a nagyobb alufelni jelen esetben (gyári)16 helyett 18 , hátrányai?
adott egy vw passat gyári 205/55/r16 os gumival ez ami az alap az autón,
én viszont szeretnék egy 17, inkább 18 as alufelnit az autóra rakni, de nem tudom hogy ennek mi lehet 18 nál a váltómérete és hogy ezek mennyire és miben befolyásolják a menetteljesítményt fogyasztást stb, leginkább az érdekelne mennyivel menne " rosszabbul" az auto sokkal lassabb lenne ?
érezhetően? tényleg csalna a kilóméteróra meg ilyenek?
"Mik a nagyobb alufelni jelen esetben (gyári)16 helyett 18 , hátrányai?"
A Passatokat lehetett 18-assal is rendelni, van gyári 18-as felni hozzá... Semmi hátránya nincs.
Tehát akkor esetleg ha felteszek egy 18 asat, egyedül annyi a különbség lesz hogy az úthibák jobban megérződnek?
És akkor nem lesz teljesitmény csökkenés? jelen esetben egyébként 170lovas dizelről van szó
215/40 R18
vagy
225/40 R18 lenne jobb? mi a különbség ha szélesebb a gumi?
"1, es nyárra szeretnék majd egyet, télen lemez felni van abból az okból amit irtál"
Miből láttál eddig többet? Szétrohadt acélfelniből vagy rohadó könnyűfémfelniből? :D
18-as alu van fent télen, az előző kocsimon 17-es alu volt... Egyiknek sincs semmi baja..
#9 Azt nem csodálom, mert ha nem tűnt volna még fel, eddig nem havazott az évben. Most havazik és ha így marad, akkor pár napon belül már várható az utak sózása is.
#7 Kérdező, bocs, azt hittem, hogy most szeretnéd feltenni. Nyárra teljesen okés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!