Fehér autóhoz ezüst felnivel milyen színű féknyereg menne legjobban?
Fekete ha le akarod festeni. Nem látszik rajta a kosz. Mert gondolom nem fogod naponta/hetente lekapni a felniket csak azért hogy letörölgesd a fékport a nyeregről. A célnak pedig megfelel, valamennyire védi a rozsdától.
Egyetértek hogy ne röhögtesd ki magad, ha ez valami régebbi kisautó, a feltűnő, virító színű fékdobokkal!
Hetente szoktam takarítani kívül belül vagy legkésőbb ahogy időm engedi. Nem mai az igaz de nemis kicsi linkelek egy képet hogy átláthatóbb legyen
Jobb szerettem volna ha valamennyire elüt az egésztől és közben mégsem virít túlságosan is
Lehet idei évben egyenlőre csak lekenem hammerite mattfekete hőállóval miután lecsiszoltam róla a rozsdát hogy tavaszig se szaporodjon a korrózió az adott felületen
És ahogy visszacserélem a felnit az adott alkatrészeket is átfestem.
Viszont az ezüst túlságosan is beleolvadna
A barna az valami olyasmi mint a jelenlegi rozsda az meg nem a legszínpatikusabb így még mindíg nincs meg a konkrét köszönöm az eddigi válaszolóknak ment a zöld kéz és várom a további véleményeket is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!