Csomagtartó ajtó horzsolasok javításához mindenképp újrafestésre van szükség?
Figyelt kérdés
A felfelé nyíló csomagtartó ajtó sajnos többször beleütközött ebbe, abba, így kisebb-nagyobb,horzsolasok vannak rajta. KB olyan mint amikor a műanyagot megnyomod egy késsel. Hogy lehetne ezt javítani/javíttatni? Az ára kevésbé érdekel, inkább csak az új vevőnek nem akarok magyarázkodni, ha jön a festék vastagságmérőjével. Az egész elemet újra kell festeni?2022. júl. 10. 15:31
1/2 anonim válasza:
Én úgy tudom igen az egész elemet leszedik kijavítják és újra festik fényezik. Legalább is mikor neki tolattam a kerítésnek nekem így volt.
2/2 krwkco válasza:
"inkább csak az új vevőnek nem akarok magyarázkodni, ha jön a festék vastagságmérőjével."
Ha javítás előtt lefényképezed a hibákat, akkor láthatja, hogy nem karambol miatt lett újrafestve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!