Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó árának visszafizetése?

Autó árának visszafizetése?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan helyzet állt elő, hogy eladtam egy autót, ami akkor korának megfelelő állapotban volt, szerelő azelőtti napon nézte át stb. Na most pár nap elteltével jött a vevő, hogy eszi az olajat és kéri vissza a pénzét. Nem tudtam mit tenni, visszafizettem. Majd a bajok itt kezdődnek. Pár nap alatt több mint ezer kilometert tettek bele, a kormányon károkat okoztak, a disztárcsákat levették, kivették a pótkereket is, illetve más apróbb hibák. Ezelőtt mint mondtam a kocsinak baja nem volt, gyanítom szét lett hajtva pár nap alatt. Valami jogi lépés tehető így, hogy visszafizettem?

2022. jún. 15. 15:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Polgári peres eljárást lehet indítani. Gondolom megvannak az eladás előtti képek az autóról (csak meg kellett hirdetni), meg a jelenlegi állapotról is. Szerezzetek tanukat meg egy ügyvédet és soha többet ne vegyél és ne is adj el semmit c..gánynak.
2022. jún. 15. 16:29
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

#11. Igen meg vannak a képek, egyértelmű a különbség az akkori és a mostani állapota között. Köszönöm a választ.

2022. jún. 15. 16:36
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Cool story bro.
2022. jún. 15. 19:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#11: igen, elviekben lehet...

De mit csinál, ha majd a perbe vontak ráuszítják a szülőkre a thesókat...???? És ellehetetlenítik őket....

Nem bitzos, hogy megéri ujjat húzni velük.

Ezért nem szabad se eladni, se venni tőlük SEMMIT.

2022. jún. 15. 19:18
 15/15 anonim válasza:
milyen autó, mennyiért adtátok el?
2022. jún. 16. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!