Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó árának visszafizetése?

Autó árának visszafizetése?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan helyzet állt elő, hogy eladtam egy autót, ami akkor korának megfelelő állapotban volt, szerelő azelőtti napon nézte át stb. Na most pár nap elteltével jött a vevő, hogy eszi az olajat és kéri vissza a pénzét. Nem tudtam mit tenni, visszafizettem. Majd a bajok itt kezdődnek. Pár nap alatt több mint ezer kilometert tettek bele, a kormányon károkat okoztak, a disztárcsákat levették, kivették a pótkereket is, illetve más apróbb hibák. Ezelőtt mint mondtam a kocsinak baja nem volt, gyanítom szét lett hajtva pár nap alatt. Valami jogi lépés tehető így, hogy visszafizettem?

2022. jún. 15. 15:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Megveregeted a bal válladat a jobb kezeddel és egy életre megjegyzed, hogy cigányokkal nem szabad üzletelni.
2022. jún. 15. 15:39
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Az 1-es megelőzött! Tipikus c-vágány....
2022. jún. 15. 15:40
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Vannak tipikus módszereik...

[link]

2022. jún. 15. 15:41
 4/15 A kérdező kommentje:
Egy kis pontosítás: Az eset szüleimmel történt ma, akik nem várták meg, hogy jelen legyek én is a visszavásárlásnál(Eladásnál is így történt sajnos),így most a hibáikat próbálnám kijavítani.. Továbbra is várom a válaszokat, ha valaki esetleg tudna valami megoldást.
2022. jún. 15. 15:51
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs megoldás..... ez tanulópénz lett.
2022. jún. 15. 15:54
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudtam mit tenni, visszafizettem."

Ha ilyen balek voltál, akkor már úgyis mindegy. Nekem eszembe nem jutott volna visszafizetni. Az autót megtekintette kipróbálta. Ha úgy dönt, hogy neki kell, akkor onnantól már az ő felelőssége. Neki kell meggyőződnie róla, hogy neki megfelel-e vagy sem. Utólag, főleg ha már el is vitte nincs olyan hogy ja bocsi meggondoltam magam.

2022. jún. 15. 15:57
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Főleg, hogy az adásvételiben szerepel mind1iken olyan sor, hogy az autót megtekintette és az eladó a jármű minden hibájáról tájékoztatta...
2022. jún. 15. 16:01
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs megoldás. Tanulópénz.
2022. jún. 15. 16:11
 9/15 anonim ***** válasza:
24%
Ily3nkor persze nem jár erre a mindenkori rasszistazós SJW...
2022. jún. 15. 16:22
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Először cselekszel, aztán kérdezel.

Szerinted mit tehetnél, lenyeled és kész.

2022. jún. 15. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!