Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rendeltem a Fluffy Slipperstől...

Rendeltem a Fluffy Slipperstől. A cipő árának visszafizetésére volt már példa?

Figyelt kérdés

A megrendelt cipő másfél hónapig bírta. Írtam nekik üzenetet, hogy szétszakadt, tönkrement a cipő,még nem írtak vissza. Telefonszámot nem találtam amit felhívhatnék.

Járt már valaki így? Küldték már vissza a pénzt valakinek? Mivel ezekre a cipőkre is kellene valami garanciát vállalniuk.

#visszafizetés #cipő #fluffyslippers
2019. szept. 1. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
14napod van rá,utána nem érdekli őket.Nyilván nem ők tették tönkre a cipőt,azért nem fognak fizetni neked,mert annyit bírt a cipő,nem tudod bizonyítani,hogy hogy használtad.
2019. szept. 1. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem nem tudsz màr vele mit kezdeni, nem fogjàk vissza adni.

Mocskos egy bolt ez a Fluffy Slippers...

Kínai cipőket árúl horror àron.

Ugyan ezeket a cipőket talàlod a kínai boltokban fele ennyiért!

Agyon promozzàk magukat a celebekkel...

2019. szept. 1. 15:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, már rájöttem. Bánom, hogy innen rendeltem.
2019. szept. 1. 20:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, írtam nekik. Először vásárlási utalványt ajánlottak fel, de aztán végül visszakuldtek a pénzt,addig erősködtem. Szóval jól alakultak a dolgok.
2019. szept. 4. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!